EKİPMANLAR HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

Herkese selamlar ;
Motor ehliyetiydi eğitimiydi motor almasıydı vs vs derken geldik ekipman konusuna
Şimdi ekipmanlar mevsimlik, derisi kumaşı ve seviye seviye bütceye göre ayrılıyor.
Ben motora yeni başlıycam ama en iyisi olsun istiyorum, işte kaskın en iyisi carbonlusu marbonlusu veya en ateşlisinden deri tulum almak istedim ben başlangıçtayım diye bunlar bana fazlamı gelicek veya çabuk mu yıpranıyorlar ? Seneyede giyerim diye sağlamından alsak olmuyor mu :):)
1-Neden başlangıç seviyesi diye bir gurup var ekipman konusunda ?
2- Motor konusunda tarzım choper veya uzun yol motoru fazla hız yapmadan keyif ala ala kenardan kenardan tın tın gitmek falan ama başlangıç için naked bir motorla başlıycam (mt07:) ileride chopera geçeceğim zaman spor ekipmanlar sırıtmazmı bidaha bidaha paramı vercez ?
Son soruda soruyu çok iyi ifade edemedim ama anlayan anlamıştır herhalde
Dipnot: Ekipmanları yurtdışından kendim gidip alıp gelicem

Saygılar,

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
1) Başlangıç seviyesi demek, "ben bir heves başladım. ucuzundan alayım, 2 ay sonra bırakırım zaten" ya da "param yok" seviyesi.
2) Troll mü çözemedim.

en iyisi diye bişey yok her fiyata ekipman var ayırabiliceğin parayı yazarsan ona göre öneri yaparlar biri çıkar şimdi 5 bin liralık kask önerir neye göre en iyisi

Dostum italyada dainese e gidip en iyi fiyata ekipman bulabilirsin. türkiyede orta seviye ekipman fiyatına orda çok iyi ekipman alırsın. Ben dainese assen deri ceket, göğüslük, sırtlık, agv k-5 kaskı toplam 500 euroya almıştım ki Türkiyedeki satış fiyatları 4300 lira gibi bir rakam oluyordu (sanırım göğüslüğü yanlışlıkla verdiler). mt07 den başlangıç motoru olur mu orası tartışılır ama konu bu değil. Chopper alırsan tahminim daineseden;
http://www.dainese.com/row/en/collections/anniversario/
bunlara bakabilirsin hem her motora gider gibi duruyor ceketler.

Şimdiden hayırlı olsun fakat başlangıç için mt07 sıkıntı kafana geçirebilirsin.

(Bir acemi tarafından yazılmıştır.)

Dostum italyada dainese e gidip en iyi fiyata ekipman bulabilirsin. türkiyede orta seviye ekipman fiyatına orda çok iyi ekipman alırsın. Ben dainese assen deri ceket, göğüslük, sırtlık, agv k-5 kaskı toplam 500 euroya almıştım ki Türkiyedeki satış fiyatları 4300 lira gibi bir rakam oluyordu (sanırım göğüslüğü yanlışlıkla verdiler). mt07 den başlangıç motoru olur mu orası tartışılır ama konu bu değil. Chopper alırsan tahminim daineseden;
http://www.dainese.com/row/en/collections/anniversario/

bunlara bakabilirsin hem her motora gider gibi duruyor ceketler.

Şimdiden hayırlı olsun fakat başlangıç için mt07 sıkıntı kafana geçirebilirsin.

(Bir acemi tarafından yazılmıştır.)

Teşekkür ederim italya tarafına gidebilirim tr den almaktansa ordan alırım.
Mt07 ile başlayıp başlamıcam konusuna gelirsek hiç açmasak daha iyi ama apaçi ruhum hiç olmadı düşük cc motorlara göre kendimide en çok güvende hissettiren motor
Teşekkürler

1-Ekipman konusunda başlangıç seviyesi diye birşey yoktur. Başlagıç seviyesinde olan adamlar kaza yapınca daha mı az hasar alıyor? Satıcıların elinde kalan dandik malları kitleme bahanesidir. Ya da maddi durumun elverişli olmayışından dolayı alacağı ürünün dandikliğinin farkında olup buna rağmen o ürünü almak için kendini kandırmaya çalışanların bahanesidir.
2- Alacağın ekipmanları ikisi için de optimum tutabilirsen ayrı ekipman almana gerek kalmaz. Kot, sırtlık, bellik alırsın hem spor motosikletle hem de chopperla giyersin. @capt.ozz arkadaşın ceket önerisi gayet güzel. Kaskın karbonlusu, deri tulum vs alabilecek düzeydeysen zaten chopper ve spor motor için ayrı ayrı eldiven alabilecek maddi gücün vardır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar