Ekipman Önerisine İhtiyacım Var

Öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katılacak bir arkadaşınız/kardeşiniz olarak ekipman konusunda kafayı yemiş bulunmaktayım. Kaskımı çok şükür hallettim ancak kalan diğer ekipmanlar konusunda aşırı problem yaşıyorum. Kafamı nereye çevirsem farklı bir şey çıkıyor. Mont, pantolon, eldiven ve ayakkabı önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Boyum 176, kilom 110. Genelde şehir içinde motor kullanacağım için soğuk vs. konuları benim için çok büyük bir problem değil. Ürünün su geçirmemesi kafi olacaktır benim için. Ekstra olarak aldığım ürünü bahar ve yaz aylarında da kullanma imkanım olursa çok güzel olur. Ekipman için kafamda tam net bir bütçe yok f/p ürün önerisi yapabilirseniz çok sevinirim. Bir monta 30k vermek açıkçası istemiyorum. İlla 30k vereceksemde hem yazlık, hem kışlık mont alırım problem yaşamam. Buna göre bana öneride bulunup eğer önerdiğiniz ürünü kullandıysanız veya kullanıyorsanız deneyimlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.

Vexo botlar, vecton veya tech90 motosiklet kotları, Forte GT-hevik-prosev motosiklet montları. Prosev- scoyco, venom gibi motosiklet eldivenleri işini çözer

Fuarlara uzun süredir gitmiyorum Ama ekipman almak için fuarı beklicem.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fuarlara uzun süredir gitmiyorum Ama ekipman almak için fuarı beklicem.
Ekipman almak için fuarı beklemiştim, o kalabalıkta doğru düzgün seçemedim, ben de fuardan sonra Hasanpaşa'ya gidip mağazaları gezdim, fuar ertesi çok kalabalık değildi mağazalar, rahat rahat deneyip üzerime uyanları bulup alabilmiştim. Fuar yerine Hasanpaşa'ya gidin, bütün büyük mağazalar orada zaten, AVM gezer gibi bir gün içinde halledersiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Su geçirmeyen ekipmanı yazında kullanırsan, su dışardan değil içerden basar. Bu biraz bizim dememizle değilde, senin vücut yapınla alakalı. Hasanpaşaya birgün ayıracaksın. Oradan bakacaksın. Biz şu iyi desekte vücud tipini bilmediğimiz için ne desek boş.

Ekipman almak için fuarı beklemiştim, o kalabalıkta doğru düzgün seçemedim, ben de fuardan sonra Hasanpaşa'ya gidip mağazaları gezdim, fuar ertesi çok kalabalık değildi mağazalar, rahat rahat deneyip üzerime uyanları bulup alabilmiştim. Fuar yerine Hasanpaşa'ya gidin, bütün büyük mağazalar orada zaten, AVM gezer gibi bir gün içinde halledersiniz.
Bunu mutlaka değerlendirecem. bikeresinde fuara gidememiştim hasan paşaya gittim. bu hafta bütün ürünlerde bir indirim vardı bi dünya ekipman alıp çıkmıştım. olabilir.

İndirimden ekipmanlarımı tamamladım. Toplam 40 bin liraya eldiven, bot, mont ve pantolonu aradan çıkardım. Öneriler için hepinize çok teşekkür ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İndirimden ekipmanlarımı tamamladım. Toplam 40 bin liraya eldiven, bot, mont ve pantolonu aradan çıkardım. Öneriler için hepinize çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ekipmanları test etmeyeceğin sürüşlerin olsun ama ekipmanların da çok gezmekten üzerinde paralansın kazada değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar