- Konu Yazar
slm arkadaşlar öncelikle bu işi yapmamdaki gaye motorun iyi aydınlatması içindir şöyle anlatayım ben motorumla kaza yapınca ybrnin yuvarlak farını motoruma taktım ucuz olmasından dolayı ancak iyi aydınlatmayınca 55-60w lık ampul taktım zaten erimeye başlamış içi bunu takınca tam eridi yani taktığım far çok adimiş bende içini sordum birde ne desinler 35 lira içi dedim bunu takınca erime yapar mı büyük takarsan gene eriri erimeyeni 70 lira yuh demişim bu ne ya bende kafaya koydum bir pratik çözümü olması gerek aklıma yuvarlak araba farları geldi renault12 lerin farı uyar diye düşündüm gittim sordum 12 lira dedi hemde cam ve saç içi birde 2 yıl garantili :cherry: aldım bir tane birde silikon aldım 1,5 liraya gittim eve söktüm baktım ufak geldi bende önceki farın tasını kırdım yuvarlak şekilde resimde var resim çekemedim kırmadan önceki halini sonradan resim çekmek aklıma geldi neyse çok konuştum işte resimler 
bu reno farımız
burada da farı takacağım parçalar farın içinide eskisini yani kırdım
farı eski çerçeveye silikonladım
buda arkasından tuturulmuş hali
buda önden görünümü tabi etrafı az çirkin oldu ama orayada ilerki zamanlarda birşeyler düşüneceğim tabi ama sizinde bir öneriniz varsa lütfen söyleyin
motora taktım ancak akşam ikindi,leyin başladım ama silikonun kuruması flan derken akşam oldu
kısa görünümü ancak foto iyi çıkmamış
buda uzun
resimler az ama olsun sizde uğraşın derim süper oldu şahsen şimdi korkuda kalmadı eriyecek diye
bu reno farımız
burada da farı takacağım parçalar farın içinide eskisini yani kırdım
farı eski çerçeveye silikonladım
buda arkasından tuturulmuş hali
buda önden görünümü tabi etrafı az çirkin oldu ama orayada ilerki zamanlarda birşeyler düşüneceğim tabi ama sizinde bir öneriniz varsa lütfen söyleyin
motora taktım ancak akşam ikindi,leyin başladım ama silikonun kuruması flan derken akşam oldu
kısa görünümü ancak foto iyi çıkmamış
buda uzun
resimler az ama olsun sizde uğraşın derim süper oldu şahsen şimdi korkuda kalmadı eriyecek diye