Eline sağlık güzel çalışma olmuş.
Silikon üzerine siyah band dolanırsan dahada güzel olur. Reklamcılarda kestirebilirsin.
teşekkürler abi normal siyah bant çekeyim demiştim ancak yapışmadı birde reklamcılara çektirelim olur inş. tekrar teşekkürler öneriniz için
Eline sağlık, çok güzel olmuş farın. Arkadaşın söylediğini benimde aklıma geldi ilk gördüğümde. Reklamcılar çok kolay halleder bu işi. Silikonları örtecek kadar siyah bant çok güzel olur. Bir nevi kaş yapmış olursun :mrgreen:
Ellerine sağlık akıllıca ve pratik bir çözüm.
Olayı anlatırken dikkatimi çekti! Dandik Motosiklet malzemesinin fiyatı ve otomobil malzemesinin fiyatı. Motosiklet kullanıcıları herhalde potansiyel "Kaz" olarak görülüyor ülkemizde. "Nerden yakaladın yol"
Fikir vermesi açısından; Traktörlerin arka çamurluğuna bağlı bir far vardır. iç aynası da, dış tasıda genelde saç'tır. Pek alâ motosikletlerde ön far olarak kullanılabilir. Belki arkadaşlardan ihtiyacı olan olur.![]()
toros farı galiba güzel calışma kardeşim ellerine sağlık
aynı sorun bende de var..Bana yetersiz geliyor özellikle uzun far..capcanlı olsun tüm yolu göreyim istiyorum ama olmuyor ne yazık ki..motorum tiger250..Bu motorun far tası oldukça büyük..Aslında bulabilirsem ben de denemek istiyorum..Ellerine sağlık..Fikir gayet orjinal..
daha güzel olmuş................
Bence tek eksik angel eye.Parkları buraya bağlarsan harika olur.15 lira civarındadır.Hatta ledli angel eye bile var.
Oooh misss. Eline sağlık çok güzel bi iş çıkartmışsın.