ekenomik far içi değiştirme :D

Eline sağlık güzel çalışma olmuş.

Silikon üzerine siyah band dolanırsan dahada güzel olur. Reklamcılarda kestirebilirsin.

Eline sağlık güzel çalışma olmuş.

Silikon üzerine siyah band dolanırsan dahada güzel olur. Reklamcılarda kestirebilirsin.

teşekkürler abi normal siyah bant çekeyim demiştim ancak yapışmadı birde reklamcılara çektirelim olur inş. tekrar teşekkürler öneriniz için

teşekkürler abi normal siyah bant çekeyim demiştim ancak yapışmadı birde reklamcılara çektirelim olur inş. tekrar teşekkürler öneriniz için

Eline sağlık, çok güzel olmuş farın. Arkadaşın söylediğini benimde aklıma geldi ilk gördüğümde. Reklamcılar çok kolay halleder bu işi. Silikonları örtecek kadar siyah bant çok güzel olur. Bir nevi kaş yapmış olursun :mrgreen:

Eline sağlık, çok güzel olmuş farın. Arkadaşın söylediğini benimde aklıma geldi ilk gördüğümde. Reklamcılar çok kolay halleder bu işi. Silikonları örtecek kadar siyah bant çok güzel olur. Bir nevi kaş yapmış olursun :mrgreen:

teşekkürler bugün phılıps 35/35 ampul aldım birde onu deneyeyim bakalım aydınlatma nasıl olacak güzel olursa aklımda bir plan daha var farın kendi ön camını satıyormuş buradaki servisin biri ondan alacam ve içine sadece sacı yapıştıracam az ufak oluyor atrafınada led döşşeyecem böylelikle kenarda yuvarlak bir ışık olacak çok güzel olacağına inanıyorum yakında koyarım inş. rersimlerini

Ellerine sağlık akıllıca ve pratik bir çözüm.
Olayı anlatırken dikkatimi çekti! Dandik Motosiklet malzemesinin fiyatı ve otomobil malzemesinin fiyatı. Motosiklet kullanıcıları herhalde potansiyel "Kaz" olarak görülüyor ülkemizde. "Nerden yakaladın yol"
Fikir vermesi açısından; Traktörlerin arka çamurluğuna bağlı bir far vardır. iç aynası da, dış tasıda genelde saç'tır. Pek alâ motosikletlerde ön far olarak kullanılabilir. Belki arkadaşlardan ihtiyacı olan olur.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı sorun bende de var..Bana yetersiz geliyor özellikle uzun far..capcanlı olsun tüm yolu göreyim istiyorum ama olmuyor ne yazık ki..motorum tiger250..Bu motorun far tası oldukça büyük..Aslında bulabilirsem ben de denemek istiyorum..Ellerine sağlık..Fikir gayet orjinal..

Ellerine sağlık akıllıca ve pratik bir çözüm.
Olayı anlatırken dikkatimi çekti! Dandik Motosiklet malzemesinin fiyatı ve otomobil malzemesinin fiyatı. Motosiklet kullanıcıları herhalde potansiyel "Kaz" olarak görülüyor ülkemizde. "Nerden yakaladın yol"
Fikir vermesi açısından; Traktörlerin arka çamurluğuna bağlı bir far vardır. iç aynası da, dış tasıda genelde saç'tır. Pek alâ motosikletlerde ön far olarak kullanılabilir. Belki arkadaşlardan ihtiyacı olan olur.:)

teşekkür ederim evet traktör farı da olur dediğin gibi ben baktım ona ancak en ideal bu olduğundan bunu taktım şimdi daha iyi bir planım var onuda yakında yapacağım ve elimde 2 far olacak biri yedek kullanacam :D

toros farı galiba güzel calışma kardeşim ellerine sağlık

evet güzel oldu uzunda kısada güzel gösteriyor

aynı sorun bende de var..Bana yetersiz geliyor özellikle uzun far..capcanlı olsun tüm yolu göreyim istiyorum ama olmuyor ne yazık ki..motorum tiger250..Bu motorun far tası oldukça büyük..Aslında bulabilirsem ben de denemek istiyorum..Ellerine sağlık..Fikir gayet orjinal..

abi farın içindeki cam kısmını flan çıkar ve oraya göre bir oto parçacılarında far bak bulursanda silikonla güzelce yapıştır mutlaka orjinalinden güzel olacaktır birde h4 35wlık phılıps yada osram ampül al tamadır

slm arkadaşlar motorumun farında az bir değişiklik yaptım tekrar camındaki silikon lekelerinden dolayı camını değiştirdim ve led ekledim :D

100_1141.jpg

100_1143.jpg

100_1144.jpg

100_1145.jpg

Bence tek eksik angel eye.:) Parkları buraya bağlarsan harika olur.15 lira civarındadır.Hatta ledli angel eye bile var.

arkadaşlar bir dar daha yaptım casnım sıkıldıkça yapıyom bu sefer de murat131 farı uydurdum :D

100_1281.jpg

100_1282.jpg

100_1283.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar