Eken H9R

Arkadaslar eken i acmıs bulunmaktayım gearbestten guvenlı ve ucuz sekılde aldım urunu yanı gearbest farkıyla gonderım cok ıyı ıletısım cok ıyı gearbest i herkeze tercıh ederım ve ıncelemeyı youtubeya atmayı dusunuyorum ama bır sartla gearbest bana kupon verırse neyse urun su gecırmez cekım kalıtesı cok ıyı test ettımde gopro hero 5 le kafa kafaya tabı bazı eksılerı var en ucuzu gearbestteydı urunu suyun ıcındede denedım cok ıyı yanında butun aparatları gelıyor 3. kattan attım banamısın demedı ben sarı renk aldım renk sıze kalmıs yanı herkeze gearbestten ehen h9r almasını tavsıye edıyorum

çokta abartmayın eken i bende kullanıyorum görüntü iyi ama ses almıyor kamera neredeyse anca motorun sesini alıyor yada bağarıp çağırmam lazım

hiç bi yerde şarjının nekadar süre gittiği yazmıyor kullanan arkadaşlar bi zahmet yazarsa sevinirim

Eken h9 u bende kullanıyorum. Görüntü gayet kaliteli. Ama benim yan düğmelerden biri içine kaçtı. Aliexpressten düğme aldım. 1-2 hafta önce de 3.5 mm dişi jack sipariş ettim. Jack gelince içine açıp mikrofon girişi yapacağım.

Eken h9 u bende kullanıyorum. Görüntü gayet kaliteli. Ama benim yan düğmelerden biri içine kaçtı. Aliexpressten düğme aldım. 1-2 hafta önce de 3.5 mm dişi jack sipariş ettim. Jack gelince içine açıp mikrofon girişi yapacağım.

Sana tavsiyem bilen, önceden yapan birine veya elektrikçiye yaptır. Ben bir taneyi çöpe attım lehim yerleri çok ince ve lehim bir türlü tutmuyor daha doğrusu ben tutturamadım. Neyse dedim o mikrofonsuz kullanırım bu sefer lcd ekranı takarken flex kablonun soketi yerinden çıktı daha doğrusu anakarttan çıktı zaten herşey ip ince baktım dokunduğum elimde kalıyo zaten kaç saat uğraştım lehimle sinirden çöpe attım en son.

Sana tavsiyem bilen, önceden yapan birine veya elektrikçiye yaptır. Ben bir taneyi çöpe attım lehim yerleri çok ince ve lehim bir türlü tutmuyor daha doğrusu ben tutturamadım. Neyse dedim o mikrofonsuz kullanırım bu sefer lcd ekranı takarken flex kablonun soketi yerinden çıktı daha doğrusu anakarttan çıktı zaten herşey ip ince baktım dokunduğum elimde kalıyo zaten kaç saat uğraştım lehimle sinirden çöpe attım en son.

butona ve mikrofona bakmak için içini 2 defa açtım. Lehim yapmayı iyi biliyorum. Lehim yerleri küçük olduğu için havyanın ucuna ince başlık aldım

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
hiç bi yerde şarjının nekadar süre gittiği yazmıyor kullanan arkadaşlar bi zahmet yazarsa sevinirim

Benim de 1920*1080 60 FPS, 60-70 dakika civarı gidiyor.
Keşke 720P 60 FPS seçeneği olsa da, hem şarj hem de SD kart daha uzun süre dayansa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar