Ehliyetsizlikten Ceza Aldım (Ne olacak şimdi?)

Madem ehliyetin yok niye motora biniyorsun?Motor almaya para var ama ehliyet almaya veya ceza ödemeye para yok,keza benzin almayada para var ama.Satarsın motorunu oturur paşa paşa cezanı ödersin burada böyle ağlak yapmazsın.Bir şey yapıyorsn sorumluluğunu al madem ehliyetsiz kullandın...Kusura bakma sana yardım olarak sadece git motorunu sat diye bileceğim.Bir dahada ehliyetsiz binmezsin...Ya kaza yapsaydın birine çarpsaydın,seni hangi kanun korurdu ,hiçbiri çünkü ehliyetin yok...
Ben bu tarz trafi uygulamalarını tamamen destekliyorum,böyle bol bol ehliyetsizleri toplasınlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ödeme Boşver Kimse ödemiyor Zaten çok çok Birkere Polis Gelir Arar Sorar Seni Bidahada Kimse Gelmez 3 - 5 Sene Sonra Affa Uğrar Zaten

Öncelikle geçmiş olsun:wiinkk:
Bence sen paranı biriktir ve ödemenin yollarına bak!
Af olacağına dair bir garanti varmı? varmı Garanti veren?

Ne affı ya arkadaşlar ortada bir trafik suçu var siz ondan kaçmanın yollarını arıyorsunuz.Ayıp walla çok ayıp.Madem öğrenci otursun akbil alsın,ne güzel ya param yok motor aliyim,ceza ödemiyim...Böyle bir durumda ayranı yok içmeye,tahtaravanla gider...Bence forumda böyle başlıklar kilitlensin.

Benim bildiğim kadarıyla ...
İlkince 600 civarı
ikincide 1500(arkadaşım başardı)
üçüncüde hapis cezası

Aslında düşündümde günlüğü 20 ytl verecek iş yok
Gidip yatsam günlüğü öyle geliyo :S
Napacam bilemiyorum ama aydınlattığınız için teşekkürler

350lira ehliyete vermezsiniz, 1, inönü - 2, inönü sayardurursunuz:p:p:p
Az bile azzzzz...

superzzt arkadaşın dediği gibi motoru satıp ödiceksin ödemezsen rahat gezebilicek misin içine dert olur 3 sene sonra çıkar karşına. iyiki motoru parka çekmemişler. kendimi bildim bileli her giden motorun arkasından bakttım ehliyetim yok die kullanmadım ehliyet alana kadar biraz sabret ehliyet alınca rahat rahat gez.

merhaba arkadaşlar ceza için geçmiş olsun arkadaşım para biriktirip bir an önce ödemen dileğiyle...bende ehliyetsiz motor kullanıorum iyi bir şeymi hayır yaptığım yanlış 17.09.92 doğumluyum doğal olarak yaşım tutmuyor geçen fuardan 450 ytl vererek kaskla mont aldım motosikletimin yarı parası büyük motorcular güler bana dalga geçerler hep ama kaskım montum olmadan binmem okula otobüsle taekwondoya akşamları bi ulaşım aracı olmadığı için motorla giderim ben şuna inandımki kaskını montunu giy polisler hiç bir şey yapmıyorlar trafik ışıklarında muhabbet olsun diye yol bile soruyorum....yaşım tuttğu gün gidip ehliyet kursuna yazılacağım inş.

Bende tekvando'ya gitmiştim zamanında kırmızı kuşağım :)

Konu sahibine gelince. Geçmiş olsun ama parayı ödemenin yolunu bulsun. Ceza'nın katlanıp katlanmayacağını araştır bir. Tehlikeli bu işler. kanunla şaka olmaz

motor sahibinede ceza var ama sen nasıl yakalandın yaşın 17 varmı

merhaba arkadaşlar ceza için geçmiş olsun arkadaşım para biriktirip bir an önce ödemen dileğiyle...bende ehliyetsiz motor kullanıorum iyi bir şeymi hayır yaptığım yanlış 17.09.92 doğumluyum doğal olarak yaşım tutmuyor geçen fuardan 450 ytl vererek kaskla mont aldım motosikletimin yarı parası büyük motorcular güler bana dalga geçerler hep ama kaskım montum olmadan binmem okula otobüsle taekwondoya akşamları bi ulaşım aracı olmadığı için motorla giderim ben şuna inandımki kaskını montunu giy polisler hiç bir şey yapmıyorlar trafik ışıklarında muhabbet olsun diye yol bile soruyorum....yaşım tuttğu gün gidip ehliyet kursuna yazılacağım inş.

9. ayda yaşınmı doluyor yoksa ehliyetin eline gececeği tarihmi

Son düzenleme:
Madem ehliyetin yok niye motora biniyorsun?Motor almaya para var ama ehliyet almaya veya ceza ödemeye para yok,keza benzin almayada para var ama.Satarsın motorunu oturur paşa paşa cezanı ödersin burada böyle ağlak yapmazsın.Bir şey yapıyorsn sorumluluğunu al madem ehliyetsiz kullandın...Kusura bakma sana yardım olarak sadece git motorunu sat diye bileceğim.Bir dahada ehliyetsiz binmezsin...Ya kaza yapsaydın birine çarpsaydın,seni hangi kanun korurdu ,hiçbiri çünkü ehliyetin yok...
Ben bu tarz trafi uygulamalarını tamamen destekliyorum,böyle bol bol ehliyetsizleri toplasınlar...

::alkiis::::alkiis::

motor sahibinede ceza var ama sen nasıl yakalandın yaşın 17 varmı

9. ayda yaşınmı doluyor yoksa ehliyetin eline gececeği tarihmi

yok abicim ben motoru geçen yıl 7.ci ayda aldım hala sürüyorum bu doğum günümde ehliyet alamıorum tam 1 sene beklemem lazım doğum günümden sonra...:cat:

yok abicim ben motoru geçen yıl 7.ci ayda aldım hala sürüyorum bu doğum günümde ehliyet alamıorum tam 1 sene beklemem lazım doğum günümden sonra...:cat:
yok bende 92 liyim bendede ehliyet yok 11.04.2009 da yazılcam kursa bende 3 yıldır kullanıyorum 8 bin km yapmısım

01 01 2009 tarihinde ehliyet kursundaki adam çağırdı gel ehliyete yazıl die ben öss hazırlanılyom dedim kullanmayı bildiğim için gider sınava girersin dedi 1 gün için ben ehliyeti 18 yas bitince alınıyor biliyordum fakat adam sen 18 girdiğin gün gel yazıl hem B hem A2 A2 de 20 soru motor çözersin hem dedi :D ama ceza ya gelince sanki polisler görevlerini doğru mu yapıyorlarki sizde hak veriyorsunuz hiç sanmıyom doğru yaptıklarına makbuz felan imzalamadıysan bosver nasıl olsa seçim zamanı af geliyor sürekli böle bu :D

Merhaba Arkadaşlar Sorunlu Üyeniz

Benim ehliyetsizlikten bir cezam var hemen ödersem beşyüz küsür geç ödersem yediyüzlü bir şeydi ben bu cezayı ödeyemedim bi lise öğrencisi nasıl bulsun bu kadar parayı taksitlendirmedilerde kimseyede söylemedim...

Ceza aldığım aracı sorgulattırdım trafik cezası yoktur dendi...

Şimdi benim başıma neler gelicek bilgili büyüklermden konuyla ilgilenmelerini bekliyorum...

Peki güzel kardeşim.
Bu konuda ne kadar çırpınırsan o kadar batarsın misali o ehliyetsiz kullandığın motoru nereden bulduysan bu cezayıda bulup yatıracaksın. Son gidip en kısa zaman bir A2 ehliyeti alacaksın. Ayrıca bu ehliyetin ücreti yediğin cezanın yarısı kadar ve üstelik taksitte yapıyorlar.!

Bak ne güzel çözüldü dimi....

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

ödeme diyen arkadaşlara sesleniyorum!
bu adam bu cezayı ödemeyebilir.
fakat;
hiç mi devlette işi olmıcak?
askere bile gitse karşısına çıkacak...
ehliyet için sicil kaydı alcak orda da çıkacak...
gece gezerken polis durduracak gbt için orda bile çıkacak...
bunları nerden mi biliyorum?
kankam ceza yedi her yerde bu dedklerimiz başımıza geldi.çünkü motora yazılmıyor bu ceza şahısa yazılıyor.ilerde dükkan bile açamaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hassss..
ehliyet alırken karşıma çıkıcak mı böyle bişey :silent::salut:

Peki ehliyetsiz yakalanınca araç sahibine de ceza gelmiyor mu?? Bildiğim kadarıyla otomobilde ehliyetsiz yakalanırsan öyle oluyor... Bir arkadaşım yakalanmıştı otomobil kullanırken babasının arabasıyla... 600 lira kendi 900 lira babası ceza yedi...

Bulunduğun yere göre değişebilir ama Giresun'da 350-400 civarı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar