Ehliyetsiz Kullanım İçin Çözüm

Slm
Aklıma bişey geldi direk yazıyorum salakça bi fikir olabilir ama yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Tüm yakıt istasyonlarında yakıt alırken ehliyet gösterme zorunluluğu olsa + yakıt satılan benzeri yerlerde bu zorunluluk olsa ve kontrolü çalışanlar tarafından yapılsa bir çözüm olabilirmi?
Sadece aklıma geldi direk yazdım işin diğer taraflarını düşünmemiş olabilirim:)

Milleti yakıtsız bırakıp gideceği yerden etmekten başka ne işe yarar bilmiyorum.
ayrıca pompacıları ya silahlı veya judo karate aikido gibi uzakdoğu savunma ve saldırı sporlarını bilmeleri şart koşulabilir.yoksa birçok pompacı daha ilk gün hayattan bayar.

Milleti yakıtsız bırakıp gideceği yerden etmekten başka ne işe yarar bilmiyorum.
ayrıca pompacıları ya silahlı veya judo karate aikido gibi uzakdoğu savunma ve saldırı sporlarını bilmeleri şart koşulabilir.yoksa birçok pompacı daha ilk gün hayattan bayar.

:mrgreen: Uzakdoğu sporları koptum:D
Şaka bi yana devletin getirdiği memurlar olsa her istasyonda

para her kapıyı açtığı gibi pompalarıda açar bence... :mrgreen:

Ülkemizde ehliyet malasef sadece formalte gereği.

Hangimiz ehliyeti alırken gerçek bir eğitime tabi tutulduk ?
hepimiz yollarda öğrenmedik mi motor kullanmayı.

Şimdi bunu denetlesen ne denetlemesen ne ?

almanında yolunu bulur bizim milletimiz mesela ehliyetli birini bulup ona aldırır

herşeyin bi yolu bulunur bizki elektrik sayaçlarına flim koymuş Türkleriz . .bizki
kontör kartlarına manyetik ortamda kontör yüklemişiz. .
bizki bundan önceki iett. neslinde renkli fotokopi bilet atmışız. .
ferrariye tüp takmışız . senin dediğin gazoz ağacı biz o gazozu da içeriz. .:mrgreen::mrgreen:

ehliyeti olmayan arkadaşların %90 nı ruhsatın arasına 20 ytl sıkısyıyorlardı bunu bi polisler alıyordu artık ponpacılarda almaya başlar bence :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benzin almak istiyen adam gider bidonla alır yine alır. olmadı ehliyetli birine dolturtur bence çözüm değil :)

Ehliyet alırken sınavda hangi soruların sorulacağı söylendi, onu geçtik direksiyon sınavında 3 tane kuka koydular onların arasından geçtik ve ehliyeti aldık.
Üstüne üstlük 100cc scooter kullanarak direksiyon sınavına girdim.
Şimdi vitesli 1200 cc motor sürüyorum hiç bir denetleme yok,(ileri sürüş eğitimlerine katılma kararı verdim) pompacı benzini verse ne olur vermese ne olur ben eğitimsiz fakat ehliyeti olan bir sürücü olduktan sonra ya kendi canımı yakıcam yada başkasının..
Bu mudur ehliyet?
Benim ehliyeti olmayan ve yeni bir motorcudan farkım küçücük bir plastik parça ve trafikte edindiğim tecrübe..

Bu işe başından el atmak lazım, ehliyet almak bu kadar kolay olmamalı..

Akaryakıt firmalarının böyle bir projeye karşı çıkacağına eminim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Slm
Aklıma bişey geldi direk yazıyorum salakça bi fikir olabilir ama yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Tüm yakıt istasyonlarında yakıt alırken ehliyet gösterme zorunluluğu olsa + yakıt satılan benzeri yerlerde bu zorunluluk olsa ve kontrolü çalışanlar tarafından yapılsa bir çözüm olabilirmi?
Sadece aklıma geldi direk yazdım işin diğer taraflarını düşünmemiş olabilirim:)

500 litre Benzin alana ehliyet bedava:)

olmaz öyle şey çok saçma ponpacıların ehliyet sorması çok garip olurdu ve çok kavga çıkardı.

bende ehliyet olmadan nasıl kullanırız yollarını yazacaksın anladım anlayışım kıtmı ne!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar