ehliyetimi aliyorum:D

Gözdağı falan yok, üye olurken kabul etmiş sayıldığınız bazı kuralları tekrar hatırlatmak istedim o kadar :cat: İyi geceler..

cezeryeye baliliyowum. turkecemi de istedim mi cok guzel kullaniyorum. saldim cayira mevlam kayira zamanlarda bana karismayin.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir... Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Prometheus **************

ne oldu simdi? "gozdağı" mı kazandım gece gece?

moderatörlerin belirli tutumlari olmali. kişisel mi davranacaksin? ben aylardir bu sekilde yaziyorum.
uğrasacak daha güzel seyler olmali?? yok mu?

biz desek gücüne gitmez bak....mod deyince zıpladın hemen...haklı valla çocuk...bi sen kaldın kendini toparlamayan...tornadanda geçtin çook fırça yedin ama anlıyorum ki istediğin şey kötek...:mrgreen: :wiinkk:

mete abi, biseyi de abartma gozunu sevim yahu.. kim gecmis tornadan? cok firca mi yemisim? yok oyle seyler..
dayaktan da kotekten de anlamam ben. insan gibi konusacaksin benle. tamam?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzelce anlatmak, anlatmak istediğini vermenin tamamıdır...

Felsefi mi oldu ne.....Anladınız sizzz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar