ehliyetimi aldım

Arkadaşlar bu gün ehliyet sınavına girdim gerçi bişe anlamadım ama neyse motorla bi tur bile atmadım sıra geldi motor almaya bakalım iddaa dan para çıkarsa onuda alıcam

hayırlı olsun abicim bende motor var ehliyet yok tam tersi ve daha 10 ay ehliyetsiz gezmem gerekio

Hayırlı olsun yaaa tebrık ederım ılk ehlıyet sonra motosıklet alan nadır kısılerdensın.Bende motoru aldıktan 3 ay sonra almıstım. :)

bende 3 sene bındım ehlıyetsız artık bu cuam kavuscam ehlıyetıme...zaten sıanva ehlıyetı olmadan motorla gelen o kadar adam varkı...enterasan bende ole oldum cunku...hayırlı olsun ıns cuma da ben kavuscm ehlıyetıme

önce ehliyet sonra motosiklet zihniyetinizden dolayı sizi kutlarım.umarım diğer motosiklet sevdalısı gençlere de örnek olursunuz.teşekkürlerimle

Ben de bugün B'nin direksiyon sınavına girdim ve 90 ile geçtim fakat buruk bir sevinç yaşıyorum.Ben 24 aralıktaki sınava A2'den girecektim fakat -şimdi kendisine söyleyeceğim şeylerin burada ayıp kaçacağını düşündüğüm- MEB yüzünden bu sınava giremiyorum.Sebebi şu ki önümüzdeki sınavın kayıt tarihi sona ermiş.Bu bana tam 3 aya malolacak ve şubatta A2'nin yazılı sınavına gireceğim ve de kısmetse martta ehliyet elimde olacak.Ehliyetim olmadan motor alamayacağımdan dolayı öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam:salut::salut::salut:
Sizlere soracağım motor fiyatları ocak-şubat ayları arası bayağı düşer deniyordu.Mart ayının ortalarına doğru durum nasıl olur?Yoksa şubattan almak mı gereklidir?
Teşekkürler...

Ehliyetin şimdiden hayırlı olsun motoruna en kısa zamanda kavuşman dileğiyle.

ne mutlu sana ehliyet için büyük bi adım atmşsın darısı motorunun başına :cat:

hayırlı olsun bende bugun dıreksıyon sınavına gırcektım ama :S 27 ekım trafıkten kaldım 65 15 aralıgı ıpnle cekıyom 85 assa almıcam:D

hayırlısı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza artıkk motoruna en yakın zmanda alırsın inşallah :)

öncelikle ehliyetin hayırlı olsun abi
ama birşeyi anlamadım neden çalışıp kendi paranla almıyorsun yada paran olacağı zamanı beklemiyosun?

öncelikle ehliyetin hayırlı olsun abi
ama birşeyi anlamadım neden çalışıp kendi paranla almıyorsun yada paran olacağı zamanı beklemiyosun?

ya 600 milyon maaş alıyorum bazen oluyoki ay sonuna 10 ytl lem bile kalmıyo gerçi idaa da lafın gelişi hep emeğimle bu güne geldim gerçi bu arada butun mesaj çeken arkadaşlara teşekkürler yaşasın motosiklet kardeşliği kahrolsun harley devidson grubu :cherry:

HayırLı olsun kardeşim :) inşş kendine uygun bi motor da alıp yoLuna devam edersin :)

Hayırlı olsun :D benımde bı senem kaldı :D o zmn bende bangır bangır bagır cem heheheheh :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar