Ehliyete Yazılan Ceza Sürücüyü Çileden Çıkardı

ehliyete-yazilan-ceza.jpg

Bir sürücü, trafik denetimi sırasında memurun verdiği ceza tutanağını aldığında, cezanın araç plakası yerine ehliyetine işlendiğini fark etti. Video görüntülerinde sürücünün bu duruma sinirlenerek polis memuruna tepki gösterdiği ve itiraz ettiği görülüyor. Sürücü, “İstesem gelmezdim” ve “Atmıyorum imza falan, böyle iş mi olur?” gibi ifadelerle yaşanan durumu sert bir dille eleştiriyor. Olay anı, çevredeki bir sosyal medya kullanıcısı tarafından kaydedilerek Instagram’da paylaşıldı.

Trafik Cezası kime yazılır?
Trafik cezaları normalde ilgili ihlalin niteliğine göre ya araç plakasına ya da sürücünün ehliyetine yazılır. Örneğin; hız ihlallerinde araç plakası esas alınırken, sürücünün ehliyetine yazılması gereken ve sürücüyü daha ciddi şekilde etkileyen ihlallerde ceza doğrudan sürücünün belgesine işlenebilir.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
yok:(
bir adet kameralı hırt görüyorsunuz. bir de şu müziği koyuyorlar böyle olaylara çok komik oluyor. istese gelmezmiş bababa polis gene sakin kalmış.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir adet orul orul o.çocuğu içeren vidyo. Sarı yanarken geçmişmiş. Bu pezevengi yaya olarak bile trafiğe çıkarmamak gerek.

Motosikleti
Triumph Trident 660
bir adet kameralı hırt görüyorsunuz. bir de şu müziği koyuyorlar böyle olaylara çok komik oluyor. istese gelmezmiş bababa polis gene sakin kalmış.
Bu muziği duyduğum an videoyu geçiyorum ben.
Bir de youtubede eğitici videolarda arka plana dupstep/nightcore tarzı müzik koyuyorlardı sacma sapan bir dönem neyse ki bitti o

Motosikleti
Honda CB 500 F
Bu zihniyetteki kişiler, yüksek trafik cezalarına karşı asılsız bahaneler üreterek itiraz ediyorlar.
Cezaların düşürülmesini talep eden bu kesim, kuralları hiçe sayarak yollarda adeta terör estirmeye ve herkesin can güvenliğini tehlikeye atmaya devam etmek istiyor.

Polis arkadaşlar işlerini doğru yapmışlardır 👍

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Videodaki arkadaşı tabi ki haklı görmemiz mümkün değil ama bazı insanların yapısı anında parlamaya, sinirlenmeye müsaittir. Soğukkanlılıklarını koruyamaz ve o an o sinirle antin kuntin işler yapabilirler. Videodaki arkadaşın böyle ani gelen bir sinirle saçmaladığını düşünüyorum, gerçi eve gelip videoyu editleyip sosyal mecralara yükleyecek zamanda bile siniri yatışmamış olması ve kendi kendine özeleştiri yapıp "İyi mok yemişiz gibi bir de videoyu buraya yükleyip kepaze oluyoruz" dememiş olması bana bu kişide asabiyetten ziyade mallık olduğunu, ilgisi arsızı olduğunu, alt eşofmanının güvenlik ve sağlığını zerre umursamadığını anlatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar