ehliyet

Merhaba arkadaşlar bugün ehliyette ilk dersimizi işledik, teorik sınavları inş geçerim.Sormak istediğim şu; debriyajlı 100 cc bi cup ilr eğitim alacağım.Bu eğitim sonrasında tvs apache almayı düşünüyorum.Cupdan tvsye geçerken ne gibi zorluk çekerim? Cup debriyajlı manuel bu arada.. Teşekkür ederim :bounce:

olmaz birşey geçişte sayılmaz. Debriyajli xub dedigin motoru kullanmak cok kolay sinavda da sikinti yasamazsin debriyaji falan cok hafif.

Fazla zorluk çekmezsin diye düşünüyorum ama sana kalmış bişey fazla alıştırma yap bu meret kağıt üzerinde öğrenilmiyo maalesef imkânın varsa boş arazide çayırda bayırda bol bol sür yoksa bildiklerini pekiştir aman ha benim gibi sandalye üzerinde pratik yapmaya kalkma deli damgası yersin :)

Ahahaha nie öyle bişi yaptın? :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------

Tvs de pişicem o kesin...

Merhaba arkadaşlar bugün ehliyette ilk dersimizi işledik, teorik sınavları inş geçerim.Sormak istediğim şu; debriyajlı 100 cc bi cup ilr eğitim alacağım.Bu eğitim sonrasında tvs apache almayı düşünüyorum.Cupdan tvsye geçerken ne gibi zorluk çekerim? Cup debriyajlı manuel bu arada.. Teşekkür ederim :bounce:

Teorik sınav çok kolay. 1 gün bile kurs derslerine gitmedim kitaptan çalıştım, 88 puan alarak geçtim. Haziran'da girmiştim. birde eski çıkan sorulara çalış yeter.

LY24d0.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar