Randevu devam daha düzenli eskiye göre ve buludnugunuz bölgeye göre hızlanmışta olabilir.Heralde maksimum 2 haftaya kagıt cıkar 3-4 haftayadada ehliyet alınır diye düşünüyorum total süre olarak.
Teşekkürler. Beklemeye devamRandevu devam daha düzenli eskiye göre ve buludnugunuz bölgeye göre hızlanmışta olabilir.Heralde maksimum 2 haftaya kagıt cıkar 3-4 haftayadada ehliyet alınır diye düşünüyorum total süre olarak.
9 temmuz 2013 tarihinde 17 yaşını doldurmuş olacağından sürücü kursuna yazılıp sadece a2 ehliyet alabilirsin.abilerim size bir sorum var bu yeni yasaya göre bu yeni sisteme göre 1996 temmuz 9 doğumlu olan ben
hangi tarihte ehliyete yazılabilirim ve hangi tarihte ehliyetim elimde olur? abi vermiş oldun linklerde bunu bulabilirim ama anlıyamadım siz detaylı anlatırmısınız rica edsem acıklarmısınız ??:silent:
:flower:
9 temmuz 2013 tarihinde 17 yaşını doldurmuş olacağından sürücü kursuna yazılıp sadece a2 ehliyet alabilirsin.
abilerim size bir sorum var bu yeni yasaya göre bu yeni sisteme göre 1996 temmuz 9 doğumlu olan ben
hangi tarihte ehliyete yazılabilirim ve hangi tarihte ehliyetim elimde olur? abi vermiş oldun linklerde bunu bulabilirim ama anlıyamadım siz detaylı anlatırmısınız rica edsem acıklarmısınız ??:silent:
:flower:
ben B ve A2 ehliyetlerini birlikte almak istiyorum,bu konularda biraz acemiyim 1-2 sorum olucak,kurs a gitmek mecburimi kurs parası vermek istemiyorum, b ve a2 ehliyeti ikisi ne kadara patlıyor ? eski konuları biraz okudumda belki değişmiştir diye soruyorum.
Kursa gitmek zorundasın.(Kayıt olmalısın yoksa ehliyet adına bir işlem yapamazsın.)
İllere göre ücretler değişiyor kurs paraları.
Ben burda eğer 1-2 ay daha bekleseydim kursa 2000 bin küsür para bayılacaktım devlet vergileri hariç.
B+A2 var.
İstanbuldayım bu arada.
Önce B arkasından A2 alman yararına olur.
Hiç bir halta yaramamış ki.
Soru sayısını azalttında ne oldu.
Sorularda hiç değişiklik yok ki.
Ben B ehliyeti alırken kursa sürekli gittim.
Ama A2 alırken hiç gitmedim.
Ayrıca onu bunu geçtim.
Motor dersi tamamen saçmalık.
Motor dersi yerine trafik ve ilk yardım üzerinde daha fazla durulması gerekiyordu.
Ayrıca sınavlar için 2 tur attırıp bitirmemeleri gerekirdi.
Vereceksin adayın eline aracı gözetmenler zaten araç içinde.
Ondan sonra sokacaksın onu en kalabalık trafiğin olduğu caddelere yollara ne halt yiyor göreceksin ona göre vereceksin ehliyeti.
Ama arkadaşlarında yazdığı gibi dostlar alışverişte görsün sistemi olduğundan dolayı bir halt yaramıyor.
Kısmetse bundan sonra daha fazla ölümlü kaza duyarız.
Başka bir halta yaramayacak çünkü.
Buna katılmıyorum malesef..adam aracı kullanmayı bilmiyor..sürücü kurslarıda cok ögretmiyor randevu ile 15-20 dk.. sen bu adama nasıl dersinde sehirde sürsün o kadar dersle baskasını ezse. ne olur..kursların önceligi temel egitimi vermek geri kalan..sürücüye kalmıs alır arabasını veys motorunu..ögrenir..