Ehliyet Kurs Zamanı Geçtii!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar,18 Mayısta kurs baslıcaktı fakat Yogun ıs nedenıyle Hıc ugrasamadım kayıt ıslerıyle...acaba kayıt yaparlar mı suan?

bende yaptırmadım daha pazartesi veya salı gidip yaptırmayı düşünüyorum bence sorun olmaz..

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Bildiğim kadarı ile son kayıt tarihinde ehliyet kursu emniyete sınava gireceklerin listesini veriyor. bu yüzden tarih geçtiğinde o sınavı kaçırmış oluyorsun. Kursların sonradan listeyi değiştiremiyor olması lazım, ama kesin o işin bi çakallığı vardır. ne de olsa burası Tr.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bildiğim kadarı ile son kayıt tarihinde ehliyet kursu emniyete sınava gireceklerin listesini veriyor. bu yüzden tarih geçtiğinde o sınavı kaçırmış oluyorsun. Kursların sonradan listeyi değiştiremiyor olması lazım, ama kesin o işin bi çakallığı vardır. ne de olsa burası Tr.

:D Dogru dion çakallığı vardır belki...Ya zaten kursa gitmicem iş dolayısıyla saatler uymuyo.Sadece sınavlara gırcem,Birde Direksiyon sınavına kendı motorumuzu goturebılırmıyız?

temmuz sınavı için mi ?

Tabi burası tr parayı koklatırsan herşeyin bi çakallığı var bu memlekette...

Direksiyon sınavı için sanmıyorum bildiğim kadarıyla seni yanıltmim ama...

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
direksiyon sınavına istediğiniz motorla girebilirsiniz. yalnız küçük bişey olmasında fayda var, zira kukaların arasından büyük motorlar geçemeyebiliyor, hevesi kursağında kalanlar görülmüştür. Çarpınca da ehliyet vermiyorlar. Gerçi iyi kullanıcıysanız farketmeyebilir de... Ben sınava girdiğimde eşek kadar Harleyle gele bir arkadaş hepimizden yüksek puan almıştı...

Çakallığı falan yok malesef. Son gönderme tarihinde kurslar listelerini ankara'ya gönderiyorlar. Ankara MEB de tanıdığın varsa başka tabi ama kurstan yapılacak birşey yok. Ancak bütün kurslar son başvurma gününü mahsus sana erken söylüyorlar ki son güne bırakmayasınız diye. O yüzden 1 - 2 gün töleransınız olabilir.

Sitenin ana sayfasında son gün 8 haziran diye reklam var.

kendi motorunla sınava girbilirsin
zaten birçok sürücü kursunda motosiklet yok
seve seve kendi motorunu getiriyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Temmuz sınavı için Hazıran 15 Tarihli yeni kurs kayıtları yapılıyomus,Sınav tarııhı aynı...Bilginize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar