Bahsettiğiniz sınav direksiyon sınavımı yazılı sınav mı ?
Alınabiliyor ; Bende şimdi sizden sonra denedim ve aldım.
4 Haziran da sınavım var 11 gün sonrasına aldım. Sürücü kursu 1 haftaya gelir dedi evrakların.
Bilginize...
Tam 1 saattir Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü arıyorum telefonu kaldıran yok
Valla hocam ben direkt internetten aldım ; e-randevu sisteminden bir bak derim İstanbul için ilçe seçtiriyor , ben Büyükçekmece'den aldım sıkıntı yaşamadım sende bir bak istersen ...
Sanırım ehliyeti olan yenileme-fark seçeneğiyle alması gerekicek randavüyü:farao:
Benim B Ehliyetim var ama randevu alırken "İLK DEFA SÜRÜCÜ BELGESİ" işlem türünü seçtim. Bunu net olarak bilen var mı beyler ?
B ye a2 ekletenlere randevu gerek yok mu
Büyük tahmin ile yenileme-fark diye biliyorum aksi yönde bilen varsa belirtirse güzel olur hatta bugun dışarı çıkar bi emniyete uğramayı unutmasam uğrar tirafik şübeye sorarımunutmasam tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Var randavü alırken 2 seçenek var ilkdefa sürücü belgesi üzerinden randavü alma birde yenileme-fark diye seçenekten randevü alma var ehliyeti olan sınıf ekleten hangisinden randevü alıcak onu netleştiremedik![]()
Ben kadıköyü aradım iki işlem türü için de aslında gerekli olan belgeler aynı olduğu için oraya gittiğinizde durumu izah ederseniz yine işleminizi yaparlar dedi. Umarım dediği gibi olur
Yani sonuç sınıf ekletirmeye randevü alırken yenileme-fark seçeneğinden randevü alıcaz eski aldığın randevüyü iptal edim yenden alma seçeneği yokmu acep