Egzoz önerisi

motor kanuni bretons 125 malum çok kaliteli malzemeler kullanıldığından susturucu içinde oynuyor şuan sesli gidiyoruz cumartesi servis bir çare bakıcak ama yeni egzoz vericeklerini sanmıyorum bu yüzden bana şöyle kibar sesi az olan arkadan küfür yedirtmeyen egzoz önerisi verebilir misin bugün bir yere sordum 85 lira dedi hatta adam 600rr egzozu dedi ama biz de buradaki abilerimizden öğrendiğimiz için akropovic olmadığını biliyordum hafta sonuna bir şeyler olucak ya egzozu düzeltcekler ya da yeni egzoz alıcam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

harbi şaka gb. uzun metrajlı film gb olmuş. ne yazıcamı bilemedim hangi egzozu alsan orjinalmı alsan servise telefon açıp nerde bu adamın egzozu mu desem... Ama orijinal egzoz iyidir ya ondan tak sen.

bir daha orjinal almak mantikli gelmiyor 1 sene olmadan bozuldu servis hafta sonu civata aticaz dedi bakalim ne olcak

titanların orjinal egzozundan bulsan hem sesi hem görüntüsü güzel olur rahatsız da etmez. hatırladığım kadarıyla "bilen" diye bir firma üretiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar