Egzoz değişimi.

Arkadaşlar 2 ay önce aldığım Arora ym 150 marka motosikletimin arka egzozun dan artçı ila çukurdan geçerken cıızzz cızzz diye ses geliyo.Ses egozzun içinden geldiği için sorunu çözemedim bi yerden honda titan egzozu buldum onu taktırabilme imkanım varmıdır ? Yada sesi nasıl giderebilirim? lütfen yardım edin arkadaşlar.

İcine bisey kacmis veya atilmis olabilir vida gibi egsozun vidalarini bi sikmayi dene honda titan egsozunuda soyle takarsin ya sanayide kaynakla yaptirican yada kendi motorunun egsoz basini kestirip titana kaynakliycaksin yani takilir ama tam emin degilim belki kaynaga filan gerek yoktur

dostum egzozların içi her motor için doludur özellikle susturucular mevcut ve onları tutan yerler muhtemelen o parçaçık kırılmıştır

İçinde herhangi birşey yok ama tek başıma giderken ses olmuyo artçı ile giderken geliyo bu ses neyden kaynaklanıyo olabilir?

Tek başına binince olmayan ama iki kişde oluşan ses.Sorun sakın arka amortisörde olmasın.Çukurdan tümsekten geçerken oluştuğuna göre amortisörlerinin sağlamlığını kontrol etmeni öneririm.

egzozcular tamir yapabiliyor bazen. ben mondialin 129 tlye sattığı "performans egzozu" denen zamazingonun içi dağılınca 25 tlye yaptırtmıştım. sallayınca çok ses geliyordu.

ama adam sesi eskisi gibi çıkmayabilir dedi. ben de daha taktırmadım. garantiden değişen egzoz ne zaman bozulursa o zaman bunu takarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar