egzost

merhaba arkadaşlar cup motosikletime egzosts takmayı düşünüyorum abart olup olmaması önemli degil fikirlerinizi bekliyorum:rendeer:

Neden?
Alırken eksozu yokmuydu?
Yoksa eskidimi?
Veya zorlu mühendislik hesaplarıyla yapılan motorunu artık beğenmiyormusun?

egzostu varda daha şekil bi egzost istiyorum motorum yeni ona takabilecegim uygun bir egzost istiyorum aynı zamanda modifiye oluyoo

genç kaptan nerdensin? istanbuldaysan yardımcı olurum ama fiyat biraz yüksek gelebilir

bazen 25..... istanbuldayım egzost satan yerin internet adresi varsa yazarsan sevinirim

arkadas yenı uye bu kadar ustune gitmeseniz iyi olur arkadaşlar...

Arkadas sadee fikir almak istemiş yakında forumda arama yapmayı ogrenır zaten.. Bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar...

Benım tavsiyem hiç eksozla oynamaman dostum. Eğer ki illa oynamak istiyosan motorcular bi gez dolaş internetten bakarak karar veremeyebilirsin..

Ayrıca aramıza hoşgeldin...:rendeer:

arkadaşın parası çok işte yardımcı olalım :queen: harun doğru söylüyor yüklenmeyelim buyur arkadaşım sana adres veriyorum istediğin tarzda egzos yapan bir yer hemde istanbul'da renk renk yaptırırsın scooter motorlarada yapıyorlar www.ercanmotorcycle.com

arkadaşım ben scooterime çift egsoz yaptırdım çok baya bi uğraştım ama güzel oldu öle bişey düşünüyorsan sana faydası sadece motorunun havası değişir ve birazda gidiişi zararları ise maliyeti çok yüksek ve yakıtı çok harcar ama bu tür şeyler zevk meselesi öyle değilmi
kolay gelsin yaptırırsan resimleri bekliyorum

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ediyorum .söylediklerinizin hepsi bana uyuyor

bathunun verdiği adrese bakabilirsin yeri kartal da geçen sene fiyatı 200ytl idi sanırım yine aynıdır. güzel bir sesi vardı egsozun ben eski motoruma takmıştım honda beat

ZoR

bnde yeni üyeyim ama neden yüklenilmiş böle arkadaşa bnde anlamadım..yani insan değişikliğe gitmek isteyemezmi parası az veya çok..modifiye ayrı birşey herkes aynı bakış açısına sahip olmak zorunda diil kanımca :)
google ı bile kullanıp bi sürü satan yer bulabilirsin kolay gelsin ;)

arkadaşlar herkese selam yeni katıldım aslında eskiyim ama ilk mesajım doğru mu girdim acaba:silent:

Google ı aratıp öyle kolayca bulunmuyor. Ben KLE500 üme tour camı aradım günlerce, türkiyede yok. Bir tek amerikada bulabildim zar zor getirttim onu da...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar