Egzos ve yakıt tüketimi hakkında soru?

Merhaba arkadaşlar.
Tvs Apache RTR 150 Sahibiyim.Motosikletime egzos taktırmak istiyorum.Fakat egzos takılınca yakıt tüketiminin arttığını söylüyorlar.
Benim motorum 100 Km'de 3 Lt benzin yakıyor.
Tiger , performans vs. herhangi bir egzos takarsam bu yakıt tüketimi ne kadar oynar?
100Kmde 3 yerine 3.5 civarı mı olacak yoksa 4 ve üzeri mi ? Bunu öğrenmek istiyorum.

TVS i bilmiyorum ama benim kullandığım genelde büyük cc motorlarda , hissedilir derecede hatta bazılarında tahammül edilemez derecede yakıt artışı oluyordu.
Tabiki birde bazı gereksiz alışkanlıklar oluşucak zamanla , vitesleri daha uzun kullanmak , gereksiz aragazları vs gibi. Buda yine yakıta etkisi dahada arttırıcak.

sadece son susturucu takınca %30 yakıt artısı gozlenıyorsa hatayı kendınızde aramalısınız...egzozun sesine tav olup bar bar bar dolasırsan %30 degıl %50 de fazla yakabılırsın... teknık olarak bu kadar yakıtın aynı kullanım seklınde artması mumkun degıl fızıkte...

Merhaba arkadaşlar.
Tvs Apache RTR 150 Sahibiyim.Motosikletime egzos taktırmak istiyorum.Fakat egzos takılınca yakıt tüketiminin arttığını söylüyorlar.
Benim motorum 100 Km'de 3 Lt benzin yakıyor.
Tiger , performans vs. herhangi bir egzos takarsam bu yakıt tüketimi ne kadar oynar?
100Kmde 3 yerine 3.5 civarı mı olacak yoksa 4 ve üzeri mi ? Bunu öğrenmek istiyorum.
Kardes apache topiyinde sbr adli kullanici takti gayet gusel seside.bende bugun aldim ayni egzozdan.taktiktan sonra depoyu fulleyip denem yapicam.yazarim sonra buraya fark olursa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar