Egonu kontrol edebilir misin?

"Bayanların" egolarını kontrol etme yetenekleri daha fazla olduğu için onlar adına pekte fazla sorun yok sanırım.Ama sevgili ustra gibi arkadaşlarım ilerleyen yıllarda bunun karakterle pekte alakalı olmadığını anlayacaklardır.
Bunu anlarkende umarım bir kaç kırıktan başka bişey gelmez başlarına...

(konu dilbilgisi ile alakalı bir konu değildir dikkatinize...)

Son düzenleme:
Egonu kontrol edebilir misin?
evet. ama hayıııır. evet evet hayır. eveeeet haayıııır :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayan inşallah baymış olan anlamında değildir :p

Bende önemsizdir demedim zaten.Çok dikkat etmeme rağmen yapmış olduğum hatayı uyarın üzerine düzelttim.Açmış olduğum ve kendimce önemli bulduğum konu başlığının dilbilgisi tartışmasına dönüşmesini istemedim sadece saygılar sevgiler...

güzel bir konu açmışsın rots. Ama egosu ile kapışabilecek yetide olan birinin zaten bu cümlelere ihtiyacı yoktur yanılıyor muyum? Ama 20 li yaşlardaki gençlere ne yazık ki kelimelerle bir şey anlatamazsın, öğretemezsin. en azından istediğin seviyede.. Kulağından tutup hastahane hastahane gezdirmek lazım ki anlayabilsinler bir şeyleri. Ve şanslı isen buraya değil az sonraki yere gidersin deyip mezarlığa da götürmek lazım :) Yada bunları gerçekten yapmak istiyorsak onlara model olması lazım birilerinin..

Son düzenleme:
Birileri bu sözü okuldaki yarım beyinlilerin öğrettiği gibi yarım bir şekilde değil de tam haliyle öğrensin artık: Türkçe konuşan herkes Türktür

Helal, Hasta oldum imzaya !

Hoca 20 li yaslardaki genclikde deil aslında işin özü egoda sayılmaz, eğitim yani kişinin bireysel gelisimi, kendisini ne kadar gelistirirse birey, bu bireylerin olusturdugu toplumda daha bilincli fjaısufhaudybaydhfausdhfadfgahkdfakjdsfhajsdf

Pardon hoca konsantre olamıyorum ya. emegine saglık güzel yazı

ustura kardeşim bak daha çok gençsin yapma kıyma kendine ya altındakı ztn dandık dundık motor bide sen onla artislik patinaj yaparsan ... yoluna gidersin
rots kardeşime sonuna kadar katılıyorum bu birk zewk tadını çıkarmak lazım,rüzgarı hissetmek ama kendimizi kasmadan o yüzden ltf biraz daha dikkat

Ya ne biliyim aslında siz de haklısınız ama ... :(

Kusura bakmayın ama ard arda yazıyorum jeton durumları biraz ge ama...
Şimdi bana mantıklı bir açıklama yapsın arkadaşlarımız...
Şimdi kafanız bozuk olduğunda ve altınızda motor olduğunda biri size ben yavaş gidiyorum dese inanırmısınız aslında birazda psikolojiye bağklı olamaz mı?

Son düzenleme:
Kısacası üzerinde durduğumuz makinanın gücü arttıkça bizimde egomuz artıyor.

Onun içindirki ilk tercihimizi yüksek cc li motosikletlerden kullanmak hatalıdır deniyor.

ben bu iki noktaya katilmiyorum.

benim gördügüm kadariyla motor gücü arttikca motor sahibi cevreden gelen "kiskirtmalara" daha az aldiriyor - bir bakima "benim Z1000 su hornet600'ü zaten yer, niye bu elemana kulak asayim ki..." olayi.

yüksek cc motorsiklet ile baslamanin bence bir sakincasi yok. tabii ki zayif bir motordan farkli olarak bazi seylere daha cok dikkat etmek gerekecek ama bu insanin kendi disziplini ile ilgili birsey ve kafadan "yüksek cc yeni baslayan icin yanlistir" demek olmaz. motosiklet üzerinde kendine hakim olamayan motor hacmi ne olursa olsun kendini (ve belki de baskalarini) öldürmeyi eninde sonunda becerir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar