eğitim şart.

Arkadaslar gaziantepde yasiyorum. Motosiklet ileri surus egitimi almak istiyorum. Bu egitimi verebilecek seviyede bir kuruluş varmı-

Başlığı görünce dedim herhalde gene trafikte bi sıkıştırma,kaza vb olaylar var arabanın sahibi kazmanın teki çıktı :)

Başlığı görünce dedim herhalde gene trafikte bi sıkıştırma,kaza vb olaylar var arabanın sahibi kazmanın teki çıktı :)
Arac suruculerinede egitim sart. Ancak konumuz motor. Sanirimm burda yok yada belirli zaamanlarda aciliyor takip etmeek lazim

L

lawyer_16

internette motor hakimiyeti ve yol takibi ile ilgili onlarca video var. tavsiyelerim:

1-"bileği bükmek" videosu
2-"rahmi barutçu"nun kısa videoları
3-"altın elbiseli adam"ın eğitim videoları
4-"uğur ertekin"in viraj konumlanmaları, sollamalar, klasik kaza sebepleri, hatalı sürüşler vs yol videoları

bu videoları izleyip kendini motor üzerinde belli bir noktaya getir, bu sırada varsa antep'te motor kulüplerinden birine üye ol ve grup olarak gis akademi veya benzeri bir kurumdan-eğitmenden ileri seviye dersleri almanızı tavsiye ederim. yalnız yukarıda bahsettiğim videolar bir sefer izlemekle anlaşılacak şeyler değil. her birini en az 10 kere izlemelisiniz. özellikle bileği bükmek videosu (1,5 saatlik)

eğitim şart ;)

Atarin varsa bence şu oyunu oynamalısın, yalnız kontorland marka ise kasıyor, game star olmalı atari.

motopsycho.png

Video izlemekle, üfürükçüye gitmekle pek birşey yapamazsın.

Kaskı, montu, eldiveni, dizliği tak. Koruma takozunuda tak. Başla kaymaya, düşmeye.

Videolarla bir yere kadar ancak faydası kesinlikle olur,honda eğitimi kesinlikle önerilir,araştırın.

Başka illerde de olur diyorsan bir çok ilde var. Ama gaziantepte hiç duymadım.

is geregi antepden ayrilamiyorum. bakalim belki gunu birlik hataya gidebilirim yakin bir zamanda hatayda olma ihtimali var gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar