- Konu Yazar
arkadaşlar yaa askere ya üni gideceğim için(ikisinden biri garanti) motorsikletimi ıspartadada bir arkadaşa sattım.fakat arkadaş biraz acemi olduğu için motorsikletimi kendi ellerimle götüreceğim...!ıspartaya gitmişken biz bunu gezi yapalım dedik ve ege turu yapa yapa kendimizi kasmadan ıspartaya kadar gideceğiz :cat: ıspartaya teslim edince bir arkadaşıma artçı olup yine geze geze geri döneceğiz :cat: yalova-bursa-bandırma-balıkesir ilk güzergah yolumuz.balıkesirden sonra yavaş yavaş kafamız estiği gibi ıspartaya varacağız.bu gezide her ilde MT'den arkadaşlarımızı ziyaret etmek istiyoruz...kütahya-eskişehir-izmir her yeri gezicez galiba.bu güzergah üzerinde kimler var acaba :silent: gelince resimler için ayrı bir topic açıcam.gezimiz ortalama 1500 km olacak.çok büyük hazırlıklara başlamadım ama ufak tefek şeyleri hallediyorum.kısmetse 25'i akşamı yollarda olacağız :wiinkk: gün yaklaştıkça tüm ekipmanlarımı tamamlicam.
'eee motorsikleti satıyorsun peki motorsiklete hiç binmicek misin' diyen arkadaşlara
inanın ne iştah kaldı ne uyku ne yapcam bende bilmiyorum
ale:.üni biraz zor gözüküyor.herhalde askere gideceğim.askerden dönüşüm dahada iyi olucak inş :cat: R6-fazer-600f var şimdilik aklımda.bu üçünden biriyle dönücem herhalde aranıza...alana kadarda ohh mesuttan kurtulduk demeyin.her gün olduğu gibi ben yine burdayım :queen:
'eee motorsikleti satıyorsun peki motorsiklete hiç binmicek misin' diyen arkadaşlara
inanın ne iştah kaldı ne uyku ne yapcam bende bilmiyorum