ege akdeniz turu

Ben temmuzun 2. haftası Ankara-Konya üzerinden direk Gaziantep'e giderek orada 5 gün kalıp GAP-Adıyaman vb. civar yöreleri gezdikten sonra dönüşü Hatay'dan ve devamında akdeniz-ege sahil yollarından tamamlamayı düşünüyorum.Yaklaşık 2 hafta sürecek. Denk getirirsek bir yerlerde görüşebiliriz.

Enginim sen bu yaz karadeniz yapmayacakmıydın ?plan değiştimi :)

aslında il gurupları kendi bölgeleri için gezilecek görülecek yerler, yenecek içilecekler gibi bölgelerini tanıtan rotalar hazırlasalar faydalansak.

aslında il gurupları kendi bölgeleri için gezilecek görülecek yerler, yenecek içilecekler gibi bölgelerini tanıtan rotalar hazırlasalar faydalansak.

bak bu konuda çok haklısın :cat: kesinlikle sana katılıyorum hem yol yapacak arkadaşlar için fikir sahibi olmaları açısından faydası olur hemde yapacakları programlarını biraz daha netleştirmiş olurlar yola çıkmadan önce :cat:

Yaklaşık 12 13 gun surecek, rota kabaca olarak izmir bodrum kaş kıyı şeridi arasında olacak bir gezi yapmayı düşünen arkadaslar varmı acaba :)

Selamlar,bende eşimle bir tur düşünüyorum,ağustos ayında ramazan olduğu için yollar nispeten boş olur diye düşündük,kesinlikle sıcak olacak ama olsun terleriz biraz,amaç yolda olma bir şekilde:),

Tahmini güzergah:
Çorlu-Çanakkale-Akçay(konaklama)-izmir(konaklama)-dalyan-fethiye-bafa gölü-kaş-ve denizli üstünden balıkesir,erdek ten feribotla tekirdağ.Yaklaşık 2100 km ve 10 gunluk bır gezı,yanımıza sadece bır kac tısort ve ıc camasır ve cadrı alıp (motor tamır kıtlerı harıc:)) yola akmayı planlıyoruz.

Bilginize,

agustos ayında düsünemiyorum:cherry: gercekten yanarsınız en sıcak oldugu zamanlar birde sezon,asırı sıcak kalabalık ve fıyatların yukseklıgı o dönemi bana uzak tutuyor biraz haziran sonu secımlerden sonra 10 gun bana daha uygun gıbıme gelıyor bakalım işlerin durumuna görede biraz sekillencek benim program

agustos ayında düsünemiyorum:cherry: gercekten yanarsınız en sıcak oldugu zamanlar birde sezon,asırı sıcak kalabalık ve fıyatların yukseklıgı o dönemi bana uzak tutuyor biraz haziran sonu secımlerden sonra 10 gun bana daha uygun gıbıme gelıyor bakalım işlerin durumuna görede biraz sekillencek benim program

Usta ben henuz acemıyım hazıra kadar 2000 km yola esım ıle hazır olabılırmıyım bılmıyorum:).Çünkü oda kullanacak,Agustos ramazan dıye sakındır dedık ama sıcak konusunda haklısın ve elbette fıyat konusunda ,belki eylüle 2. haftaya kaydırmak mantıklı olabılır,:)Ama suan planda agustosun ya bası ya son haftası olarak gorunuyor bıze,

valla eylul ayına kaydırman sizin icin daha hayırlı bir tarih :) ne güzel iki kişi kullanarak gideceksiniz demek...

evet fethıyedekı festıval cok guzel olur ama o tarıhte arkdasın dugunu var gelemıyorum :pr:

valla eylul ayına kaydırman sizin icin daha hayırlı bir tarih :) ne güzel iki kişi kullanarak gideceksiniz demek...

Evet :),eşim çok hevesli şuan onu pişiriyorum,aynı anda bende pişiyorum.:)
Siz söyleyince bu okulların tatil muhabbeti,sıcaklık ,yogunluk parametreleri falan,eylül en güzeli,saol tavsiyen için ha şimdi bu neden bizim aklımıza gelmedi diye düşünüyorum,heyecandan dedim konuyu kapattım,aslında haziranda çok güzel bir tarih ama maalesef uygun olamıyoruz:(,

Yinede eğer giderseniz sizden tecrübelerinizi alacağım:),
Benzer geziye katılmış birinin rotası ve detayları aşağıdaki linkte ,belki faydası olur ,1952 km yapmıs oh,mıs

Kolay gelsin,,

http://www.harleyci.net/modules/news/article.php?storyid=39

Zamanı uyarsa İzmir'den (kısmi) katılabilirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------

Ben temmuzun 2. haftası Ankara-Konya üzerinden direk Gaziantep'e giderek orada 5 gün kalıp GAP-Adıyaman vb. civar yöreleri gezdikten sonra dönüşü Hatay'dan ve devamında akdeniz-ege sahil yollarından tamamlamayı düşünüyorum.Yaklaşık 2 hafta sürecek. Denk getirirsek bir yerlerde görüşebiliriz.

Ben de yapabilirsem mayısta ve eylülde iki tura çıkmak istiyorum. Antep-GAP Artvin taraflarını görmek istiyorum. Sözettiğiniz güzergah ile ilgili bilgileri paylaşırsanız sevinirim. Özellikle konaklama konusunda..

Bir de oralara kadar gitmişken Suriye'ye gitmek fikri nasıl?

Sevgiler:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

arkadaşlar yakın zamnda bende böylebir topik açmayı düşünüyordum.
benim askerliğm 21 mayısta bitiyor.haziranın başında iş yerinden bekliyorlar.o yüzden mayısn son haftası ege akdeniz turu düşünüyorm. şuan izndeyim.yarın kısmetse cbr 600 f alıp koycam.
ayarlayabilrsek bu tarihlerde bir kaç motor gidiilr.çokta güzel olur.diğer arkadşların dediği gibi ne bunaltıcı sıcak ne kalabalık nede aşırı pahalılık olmayacaktır.

Bulunduğumuz şehirlerle ilgli bilgi paylaşabileceğimiz topikler açsak iyi olacak. nasıl bir düzenleme olur bilemiyorum. Biraz forum özürlüyüm.
Ben İzmir'deyim. Bu taraflarda yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen yazın.

slm

Zamanı uyarsa İzmir'den (kısmi) katılabilirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------

Ben de yapabilirsem mayısta ve eylülde iki tura çıkmak istiyorum. Antep-GAP Artvin taraflarını görmek istiyorum. Sözettiğiniz güzergah ile ilgili bilgileri paylaşırsanız sevinirim. Özellikle konaklama konusunda..

Bir de oralara kadar gitmişken Suriye'ye gitmek fikri nasıl?

Sevgiler:)

Valla hayatımın herhangi bir alanında olmadığı gibi motosiklet mevzuunda da derinlemesine bir planlamaya giremedim hiçbir zaman :)
Dolayısıyla Suriye işine neden olmasın diyebilirim sadece :mrgreen:

bulunduğumuz şehirlerle ilgli bilgi paylaşabileceğimiz topikler açsak iyi olacak. nasıl bir düzenleme olur bilemiyorum. Biraz forum özürlüyüm.
Ben İzmir'deyim. Bu taraflarda yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen yazın.

slm[/QUOTE]

yaklaşık geziye çıkmama 1 ay var.yola çıkmadan önce tabiki güzargah üzerindeki motosiklet tutkunu arkadşlarla tanışıp görüşmek için tel.numaramı yazcağım ve arkadşlarınkinide kaydetcem.
umarım yolda katılanlarda olur ve daha eğlenceli bir gezi yaparız
gezi tarihi 23 mayıs- 1 haziran olarak düşünüyorm..iş durmuna göre 6 hazirana uzatabilrim..saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar