efendy_iso nice yıllara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! ::wish::

bu kadar popüler biri olaraktan seni nasıl unutmuşlar bugün hayret:p

bugün doğan diğer arkadaşlarada nice yıllar

oleyyyyy yeni yaşın mutluluklar getirsin...
doğumgünün kutlu olsunnnn....
hayatın motor üstünde geçsin:)

Gaziantep İl Temsilcisi
ooooo iso bugun senin dogum gununmuydu kardeşim neyse ilk ben yazayım bari iyki dogdun dogumgunun kutlu olsun...:rendeer::rendeer::rendeer:

kardeş yaşlanıyosun ya :) ne yapacan?

bu arada yeni yaşın umarın bi öncekinden çok daha iyi geçer. allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip eder inş.

efsun böyle bi konuyu açma inceliğinde bulunduğun için teşekkür ederim diğer kutlama mesajları içinde herkese teşekkür ederim duygulandımm yavvvvv:cherry:

ömürden bi yaş daha gitti ne yapacam bilmiyommm eyvah eyvahh:salut:

efsun böyle bi konuyu açma inceliğinde bulunduğun için teşekkür ederim diğer kutlama mesajları içinde herkese teşekkür ederim duygulandımm yavvvvv:cherry:

ömürden bi yaş daha gitti ne yapacam bilmiyommm eyvah eyvahh:salut:

ne olim ben açtım sabahtan ama mod arkadaşlar koymamışlar ben napıym

bu arada dogdun da noldu sanki kanka kalabalık yapıyon alaaa alaaa bide beni fırcalıyon yinede nice yıllara dostum kankam birtanem::friends: mod arkadaşlar sizinde alacanız olsun adam bana küstü yaw

lan olim memet takip edecem onu bugün diyodu akşama kadar yoktun izlemiş olim adam seni ahanda buda fotoları
1::ıssız yerde napıyodun dogum gününde

2 arabanın ön koltukları niye görün müyo

3 ve sen neredesin olimm
ne ayak kan kaaa:silent:
ben mehmetin yalancısıyım

Son düzenleme:
vay isom bi yaş daha gençliğinden gitti ha,sağlıklı ve başarılı bir hayat temmenisiyle doğum günün kutlu olsun:rendeer:

szr

Bende doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım; mutlu ve huzurlu bi hayat geçirmen dileğimle...

İsmail abi doğum günün kutlu olsun.. :rendeer:
Bütün ömrüm motosiklet üstünde geçsin inşallah. :wiinkk:
O 206 ne iş bende anlamadım walla.. Özel iş heralde:p

offfff yaaaaaa kankamm diyomm bağrıma basıyommmmmm lan olm kim çekmişşş o fotoyuuu mehmet işi gücü bırakmışşş oralara kadar takipmi etmişş beniiiii yavv kafayı yiycem gene rezil oldukk mt'ye ben orda geziyodum öylesineee yaniii koltuklarda uzanıyodumm öylesine yatırdımmm işteee offffff offffffff :pr: ne özel hayat kaldı ne bişeyyy

Son düzenleme:
nice mutlu yıllar efendyiso kardeşim, uzuuuun ve kocaman mutlu bir hayat dileriz
denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight (Bugün küsüz kendisi ile ama selamını yazmadan olmazdı:mrgreen:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsmail'cim nice yıllara dogum günü kutlu olsun adana'da motorunu senin hyoyu almıştık sende bizim twisterı almıştın hani antepden sevgiler selam görüşmek üzre kardeşim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar