Efendy_iso kaza yaptı durumu iyi :(

çok büyük geçmiş olsun ismail kardeşimize ve yaralı amcaya...umarım önemli bişeyi yokturda kısa sürede bırakırlar ismaili...

büyük geçmiş olsun, amcanın ciddi bişeyinin olmaması iyi haber.
umarım bu gece ismail'i çıkartırlar.

iyi haberlere ihtiacımız oldugu bu günlerde böylesine üzücü haberler.allahım bundan aşağı etmesin ismail'e ve amcaya çok geçmiş olsun... en güzel haberlerle gelirler inşallah...allah acil şifalar versin:pale::rendeer:

çok geçmiş olsun amcaya ve isoya cana birşey gelmesinde. mal tekrar yerine konulur.

yaralanmalı kazaya karıştığınızda karşı tarafın durumuna göre karakolda tutulursunuz bu normal bişey,endişelenecek bi durum değil arkadaşlar panik yapmayın.ismaile ve amcaya çok geçmiş olsun.ismail hastanede değilde karakolda olduğuna göre durumu iyi.amcayada acil şifalar diliyorum inşallah iyileşir.

geçmiş olsun kiseye birşey olmamış alahtan amcanın parma kırılmış oda geçer cana gelmemiş en azından büyük geçmiş olsun

Yahu telefon diye birşey var haberversenize bize. Daha yeni gördüm yazını. Çok geçmiş olsun. Şu an hangi karakolda? Görüştürmüyorlar mı kimseyle? Avukat ayarlandı mı? Sana özelden telefonumu gönderiyorum hemen ara beni.

Biraz önce telefonla Cengiz (zion1) arkadaşımızla görüştüm. Amcanın durumu iyiymiş önlem olarak hastanede tutuluyormuş. İsmail'i karakoldan çıkartmışlar. İki tarafta uzlaşmaya varmış sanıyorum. Çok şükür ucuz atlatıldı gibi. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

iso çok geçmiş solun kardeş. Aradımda telefonun kapalı.. Başka bir hattını bilen pm atabilir mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Devlet Hastanesi Beyin cerrahisi servisi ile görüştüm. Amcanın ayak parmaklarında kırıklar dışında ciddi bir problemi yokmuş. Sadece izlem amacıyla beyin cerrahisi servisine, yoğun bakıma değil, yatırmışlar. Bilinci açık ve her yönden stabilmiş. Ben biraz rahatladım. Umarım İsmail de bu olaydan zarar görmeden çıkar...

saol yaa benimde içimi rahatlatlattın gercekten beyin cerrah falan deyince bende olay kopmuştu zaten ki ismaili düşünemiyorum bile:pale:
ismail cıktı
ben evdeyim ama psikolojikmen çökmüş durumdaa

Son düzenleme:
Adaşıma geçmiş olsun, Mevlam beterinden muhafaza etsin. Diğer kazazedeye de acil şifalar diliyorum.

Biraz önce telefonla Cengiz (zion1) arkadaşımızla görüştüm. Amcanın durumu iyiymiş önlem olarak hastanede tutuluyormuş. İsmail'i karakoldan çıkartmışlar. İki tarafta uzlaşmaya varmış sanıyorum. Çok şükür ucuz atlatıldı gibi. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Hı güzel haber... Teşekkürler..

Efandy İso arkadaşıma ve amcamıza çok geçmişler olsun:pale:
Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
Efendy İso arkadaş'ta toparlar motorunu, sağlıkla biner işallah:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iso çok geçmiş solun kardeş. Aradımda telefonun kapalı.. Başka bir hattını bilen pm atabilir mi?

kazadan soora cok tlf görüşmesi yapması gerektii ondan şarjı bitti baska da hattı ok zaten

Efandy İso arkadaşıma ve amcamıza çok geçmişler olsun:pale:
Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
Efendy İso arkadaş'ta toparlar motorunu, sağlıkla biner işallah:rendeer:

motor die bişe kalmadı kafasında kazadan soora

ilginizden dolayı hepinize teşekkürler arkadaşlar Allah hepimizi kazadan beladan korusun Allah beterinden esirgesin hepimizi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar