yaa abicim siz neyden bahsediyosunuz tamam öküz demek hoş bişi değil ama bu adam hırsını nerden çıkaracak
bırakında içini biraz döksün
Geçmiş olsun da.. hiç lafını etmemişsin; düşme pahasına çocuğa çarpmamayı başardınsa helal olsun diyorum. Anasını boş ver (kim bilir aklı nerededir) ama 3-4 yaşında çocuk sonuçta, ne bilsin? İnsanlara hemen "öküz" sıfatı yakıştırmak pek doğru olmuyor masesef... Böyle pozisyonlarda her an, her şey olabilir, önceden tedbiri almak gerek (hızı düşürmek gerek) Yani kusura bakmayın ama ben yine hatayı motorcuda buluyorum!
arkadaşlar üslubumun yanlış olduğunu tabii bende farkındayım ama 2 gündür hiç bir hatam olmadığı halde acılar çekiyorum.Ne yapayım forumda ana avrat küfürmü edeyim sinirimi çıkartmak için.Veya kullanmam gereken başka bir deyim var ise siz yazın ben o şekilde düzelteyim.EE peki yatalak ,felç vs ölüm olsa idi ne olacaktı.Vallah hiç kusura bakmasınlar..Bakış açım değişmez.....saygılar
Ayrıca belitmedim sanırsam mahalle içinde gitmiyorum ki.Zaten durma mesafesinde olsam illaki hızımı keser veya ne bileyim soldan sağdan giderdim.Bekleyip,bekleyip gördüğü halde önüme atlayana karşı ne yapabilirim.
Madalyonun diğer yüzünden bakalım olaya : ki çarpsa idim çocuğa veya kadına o zaman da asıl öküz ben olurdum sanırsam..(çünkü hep öyle diyorlar işin aslını bilmeden)