Eds De Sarıda Geçtim Acaba Ceza Kesilirmi...!

Merhaba arkadaşlar herkeze iyi geceler bu akşam eve geliyordum trafik lambasina 10 metre kalmişti sarı yandı (elektronık denetleme sistemi camerası vardı) :cyclopsan bende duramadım 40 km hızla gıdıyordum devam ettım dırek gıttım acaba ceza kesilirmi boyle bir durumda ceza yıyen arkadaşlar varmı acaba...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40 la giderken 10 m. kala zaten durman gerekir.niye ateşe attın ki kendini...

40 la giderken 10 m. kala zaten durman gerekir.niye ateşe attın ki kendini...

frenlere güvenemedim arkadamda da arabalar vardı ani fren yapmak istemedim ancak geçerken lambalara baktım kırmızı yanmadı ben geçerken 1 sanıye sürdü geçmem.
kavsaga geldıgımde kırmızı yanmıştır..:pr:
her zaman kırmızı ışıkda dururum ama sarıda duramadım:silent:

eds de kırmızı ışığın yanmasının ardından 0,7 saniyelik bi zaman dilimi sonrasında kamera aktif hale geliyo benim bildiğim. senin yaşadığın gibi durulamayacak durumda kalınmaması için. yani zannetmiyorum foto aldığını
rahat ol :cat:

benimde basıma geldi bir kac kere sarı lamba maslak ta ama bişi cıkmadı :D
ama gecen gordum bu flash ha bire patlıodu ne hikmetse anlamadım trafike durmustu ama ?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sarıda geçtiysen ceza gelmez ki zaten. Sarı da geçilebilir. Ben sarıya yakalandığım zaman basıp geçiyorum. Ceza falan da gelmiyor.

EDS de memurlar karar veriyor , sistem oraya girer girmez otomatik çeker .
Memurların onunde herhangi bir Telefon , cep , telsiz gibi iletişim cihazları yok
orda gordukleri her plakaya kurallar dahilinde ceza kesiyorlar . Etkileme olmaması için kapalı bir oda olarak tasarlanmış hatta bu resmi geçinen emniyet şeridi tayfası bile bol bol ceza yiyiyor muş gerçi sonra iptal oluyordur heh :)

Yani biraz orada bulunan memurların insafına ya da tecrubesine bağlı sana ceza gelip gelmemesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar