Ewt onu hiç unutmayacam:queen: siz olduktan sonra ben her yere gelirim:queen:davet etmeyi unutmayın![]()
iyi o zaman hazırlan pazar günü heran biryere kaçabiliriz
Ewt onu hiç unutmayacam:queen: siz olduktan sonra ben her yere gelirim:queen:davet etmeyi unutmayın![]()
iyi o zaman hazırlan pazar günü heran biryere kaçabiliriz![]()
gezi süper herşey süper cbr 125 herşeyden güzel![]()
öncelikle Kırklareli Gezisine Katılan Arkadaşlara çok Teşekkür Ederim Buralara Kadar Geldiler Sağolsunlar Her şey çok Güzeldi Inşallah Bundan Sonrada Hep Böyle Olur Daha Kırklarelinde çok Güzel Yerlerimiz Var Ama Zaman Yoktu Sağlık Olsun Bende Gilera Mxr 125 Imle çift Kişi 169 Yaptım Daha Fazla Basmaya Gerek Yok Daha Gidicekti Fakat Gruuba Ayıp Olmasın Diye Basmadım Gene Bekleriz Bizlerde Kırklareli Motor Kullanıcıları Olarak Sizlerele Geziye Gelmeye çalışıcaz Benim Işim Motorcu Olduğum Dan Dolayı Her Zaman Kaçamam Fakat Gelmeye çalışıcam Arkadaşlarımızı Kırmak Istemem Bir Dahaki Gezimize Daha Fazla Motor Isteriz Herkeze Teşekkürlerimi Iletiyorum Sağolun Arkadaşalr
By_StaR
Selam dostum bende ledow kullanıcısıyım . birşey sormak istiyorum. yağmur ve çamurda benim ön çamurluk komple depoya ayaklara ve monta su ve çamur atıyor. senin taktığın korumayı gördüm . işe yarıyormu nediyorsun _?
tabi şuda var ben sürekli biniyorum makineye yağmur çamur farketmiyor. 65-70 km reden sonra monta kadar sıçratmaya başlıyor . sen kullandınmı çamurda hiç makine temize benziyor çünkü .
eğer sıçratmıyor diyorsan bende takıcam .