Edirne Dedik Kırklareli Dedik 13.04.2008 Tam 232 Km :)))

By_StaR

Selam dostum bende ledow kullanıcısıyım . birşey sormak istiyorum. yağmur ve çamurda benim ön çamurluk komple depoya ayaklara ve monta su ve çamur atıyor. senin taktığın korumayı gördüm . işe yarıyormu nediyorsun _?

tabi şuda var ben sürekli biniyorum makineye yağmur çamur farketmiyor. 65-70 km reden sonra monta kadar sıçratmaya başlıyor . sen kullandınmı çamurda hiç makine temize benziyor çünkü .

eğer sıçratmıyor diyorsan bende takıcam .

Gilera Mxr 125

öncelikle Kırklareli Gezisine Katılan Arkadaşlara çok Teşekkür Ederim Buralara Kadar Geldiler Sağolsunlar Her şey çok Güzeldi Inşallah Bundan Sonrada Hep Böyle Olur Daha Kırklarelinde çok Güzel Yerlerimiz Var Ama Zaman Yoktu Sağlık Olsun Bende Gilera Mxr 125 Imle çift Kişi 169 Yaptım Daha Fazla Basmaya Gerek Yok Daha Gidicekti Fakat Gruuba Ayıp Olmasın Diye Basmadım Gene Bekleriz Bizlerde Kırklareli Motor Kullanıcıları Olarak Sizlerele Geziye Gelmeye çalışıcaz Benim Işim Motorcu Olduğum Dan Dolayı Her Zaman Kaçamam Fakat Gelmeye çalışıcam Arkadaşlarımızı Kırmak Istemem Bir Dahaki Gezimize Daha Fazla Motor Isteriz Herkeze Teşekkürlerimi Iletiyorum Sağolun Arkadaşalr

öncelikle Kırklareli Gezisine Katılan Arkadaşlara çok Teşekkür Ederim Buralara Kadar Geldiler Sağolsunlar Her şey çok Güzeldi Inşallah Bundan Sonrada Hep Böyle Olur Daha Kırklarelinde çok Güzel Yerlerimiz Var Ama Zaman Yoktu Sağlık Olsun Bende Gilera Mxr 125 Imle çift Kişi 169 Yaptım Daha Fazla Basmaya Gerek Yok Daha Gidicekti Fakat Gruuba Ayıp Olmasın Diye Basmadım Gene Bekleriz Bizlerde Kırklareli Motor Kullanıcıları Olarak Sizlerele Geziye Gelmeye çalışıcaz Benim Işim Motorcu Olduğum Dan Dolayı Her Zaman Kaçamam Fakat Gelmeye çalışıcam Arkadaşlarımızı Kırmak Istemem Bir Dahaki Gezimize Daha Fazla Motor Isteriz Herkeze Teşekkürlerimi Iletiyorum Sağolun Arkadaşalr

Hakan abinin Gilera Mxr 125 te çok güzel.:)Allah kaza bela göstermesin:rendeer:

Hakan olm basıcam derken tarlaya girmen muhteşemdi ama :)
Keşke o an kamera olsaydıda çekseydim seni koptum orada :queen:

Vay be gezı guzel ortam guzel MANGAL guzel :queen: Ellerınıze ayagınıza saglık ...

bu cocuk cok efendi ya.. :) bu arada babaeskide emrahın grenaj vidalarını sıkmaya durdugumuzda;Motorla ugrasırken bana motorla vuran Öküzü Kınıyorum :D İçmiş içmiş binmiş motor üstüne:) Bereket KalıpLı Adamız.. Bİşi olmaz ama işte. :mrgreen:

Gezi güzel olmuş. iyi vakit geçirdiğiniz belli. MX-R'ı görünce benimki aklıma geldi. Bazen keşke satmasaydım diyorum :) Bol motorlu gezilerinizin devamını dilerim. Bu arada ExTRma senin motorun ön cam nerde ??

By_StaR

Selam dostum bende ledow kullanıcısıyım . birşey sormak istiyorum. yağmur ve çamurda benim ön çamurluk komple depoya ayaklara ve monta su ve çamur atıyor. senin taktığın korumayı gördüm . işe yarıyormu nediyorsun _?

tabi şuda var ben sürekli biniyorum makineye yağmur çamur farketmiyor. 65-70 km reden sonra monta kadar sıçratmaya başlıyor . sen kullandınmı çamurda hiç makine temize benziyor çünkü .

eğer sıçratmıyor diyorsan bende takıcam .

ya conide herhangi bi koruma yok kanka :queen: yani nerden gordun benim goremediğim camurlugu anlamadım :cherry: Baktım Baktım amma :mrgreen: Göremedim Bİşi.

uzak bir yer olmasın abi benim motor ufak :) ama siz bilirsiniz :) beni belki aranıza almassınız:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar