e5te sucuya çarpmamak için kaza yapan motorcu

Diğer araçlar gibi şeridinde gitmekle mükellef tüm motosiklet sürücüleri. Bunu kanun yazdığı için vs söylemiyorum. Kendi can ve mal güvenliğimiz için söylüyorum.

Ha ben gitmiyor muyum aralardan ? Gidiyorum elbet. Ancak tüm sonuçlarını göze alarak.

Sucu olmaz yaya olur, hadi o üst geçit kullansın diyelim. Kediye köpeğe ne çare ?

Bu yüzden yanabileceğiniz kadar günah işleyin. :)

Diğer araçlar gibi şeridinde gitmekle mükellef tüm motosiklet sürücüleri. Bunu kanun yazdığı için vs söylemiyorum. Kendi can ve mal güvenliğimiz için söylüyorum.

Ha ben gitmiyor muyum aralardan ? Gidiyorum elbet. Ancak tüm sonuçlarını göze alarak.

Sucu olmaz yaya olur, hadi o üst geçit kullansın diyelim. Kediye köpeğe ne çare ?

arkadaşın yazdıklarından bir şey anlayan varsa aydınlatabilirse sevinirim :mrgreen:

Olay şu, e5 in ortasında su satana çarpmamak için kırmış gidonu olan olmuş. Yahu ne işiniz var otoyolda polis kaç kere kovaladı bi kaç tanesi öldü hatta ama sonuç değişmiyo hep aynı.

Sizi istanbul trafiğinde bir hafta geçirmeye davet ediyorum.
Bir haftanın sonunda hala şeritte seyir güvenli diyorsanız bir daha emniyet şeridine tövbe edeceğim.

Ani yavaşlayan trafikte arkanızdan gelen range rovir li abla Timeline okurken sizi öndeki araca fotokopi yaparsa sorumluluk kabul etmiyorum yalnız.

malesef yurdumuzda trafik kurallarından yalnızca arkasında plaka olanlar sorumlu tutuluyor, ve elektrikli motorlar, yayalar v.s ne kadar tehlikeye atsada trafiği yetkililer gerekeni yapmıyor, hal böyle olunca çok çok daha fazla dikkat etmeli, bu konuya da önem verilmesi için sesimizi duyurmalıyız

ben bu istanbulda motor kullananların sağ şerit feşizimini anlamıyorum. sağ şerit her türlü süprize gebe. ama bakıyorum herkes sağ şeritte kullanıyor motoru. ben sağ şeridi sadece sağa dönerken kullanıyorum. bi arkadaş daha sağ şeritte köpeğe çarpmış yeni taze konusu var.

vazgeçin şu sağ şeritten. çok lazımsa soldaki boşluktan gidin.

ben bu istanbulda motor kullananların sağ şerit feşizimini anlamıyorum. sağ şerit her türlü süprize gebe. ama bakıyorum herkes sağ şeritte kullanıyor motoru. ben sağ şeridi sadece sağa dönerken kullanıyorum. bi arkadaş daha sağ şeritte köpeğe çarpmış yeni taze konusu var.

vazgeçin şu sağ şeritten. çok lazımsa soldaki boşluktan gidin.

İstanbul trafiğini bilmediğin için anlamıyorsun.

Saatte 10 km hızla akan trafikte arabaların arasında onlarca kilometre gitmeyye kalkarsan; asfaltın sıcağı, motorun sıcağı, güneş müneş derken erirsin gidersin. Ayrıca yapacağın dur kalklarla 5 kat fazla yorulursun. Zaten trafik polisleri bile işaret ediyor gel emniyet şeridinden devam et diye. Ötesi yok yani :)

Sonradan gördüm, solda her zaman boşluk olmuyor. Bir tek gebze, harem arasında rahat oluyor orası.

Filtering candır. Bakiniz ingiltere den royal jordanian. Gerci orda yasal olabilir

T3Z

Videoda bahsi geçen kaza yapan motosikletli, çok sevdiğim bir abimdir ve motosikleti aylar önce çalınmıştır. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar