E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

çok çok geçmiş olsun kardeş :s Allah c.c. korusun inşallah

geçmişolsun yengem abim ya valla o akşam bizde görkem hell ben turgay abi ömer abi gittik ziyarete fazla kalamadık kaza olayınıda sonradan öğrendim yanınızda olamadım ama çok üzüldüm tekrar tekrar geçmiş olsun ALLAH a çok şükürler olsun

Büyük geçmiş olsun çok soğukkanlı davranmısın ben olsam elim ayağım birbirine dolanır oyle konularda

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

emre banu cok gecmıs olsun sımdı okuyorum cıddden baslıgı acarken yıkıldım sonra bıse olmadıgını gorunce rahatladım tekrar cok gecmıs olsun en buyuk kazanız olur ınsallah dıkkat edın kendınıze ya yoksa bulusmalarda ben kımle top oynıcam :D

geçmiş olsun.

aman dikkat. kazadan sonra aynı aracı kullanırken insan daha bi tedirgin olur. bu yüzden basit ama kötü hatalar yapabilir aman dikkat.

Gani gani geçmiş olsun. Allah tekrarını nasip etmez inşallah...

çok geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun arkadaşlar iyi olmanıza çok sevindim.

geçekten çok geçmiş olsun.inşallah son kazanız olur.

Büyük geçmiş olsundaha kötüsüde olabilirdi Allah korumuş.

çok büyük geçmiş olsun.
sizde bişey yokya çok şükür.

kardeşim çok geçmiş olsun aman yaa

Çok çok geçmiş olsun arkadaşlar. Amann daha dikkat.

Cumartesi ben de buna benzer bi kaza atlattım. Allahtan motora da ,bana da, artçıma da bişey olmadı. (Asfalt fayans gibi olduğundan buzda dans ın asfalt versiyonunu yaptık) Bursa'yı bilen varsa
Muradiye'den Devlet Hasanesi'ne çıkan rampa virajı hatırlasınlar...

geçmiş olsun çok sükür sizlerde birşey yok

çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Kaza kötü ama ikinizinde iyi olması sevindirici.

geçmiş olsun...

canlarım benim,geçmiş olsun çok, allah tekrarını göstermesin..

geçmiş olsun
sizlerlere birşey olmamasına sevindim
kısa zamanda MT.Tükkan ekibi olarak bir kurban keselim başımıza gelmeyen kalmadı

Çok teşekkür ederiz arkadaşlar, eksik olmayın... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 AM ----------

cok gecmıs olsun ..........

çok çok geçmiş olsun kardeş :s Allah c.c. korusun inşallah

çok büyük geçmiş olsun.

geçmişolsun yengem abim ya valla o akşam bizde görkem hell ben turgay abi ömer abi gittik ziyarete fazla kalamadık kaza olayınıda sonradan öğrendim yanınızda olamadım ama çok üzüldüm tekrar tekrar geçmiş olsun ALLAH a çok şükürler olsun

Geçmiş olsun... (Nazar boncuğu taşıyın nazar boncuğu... )

niye hayırdır lastiğin kaymasınımı engelliyor ;) bırakın şu bahatıl inançları yav ona bakarsan turgay abinin motorda da vardı kocaman aynaya vurdular düştü falan filan yani boş iş boncukmuş pehh

Çok Teşekkürler, Bende Nazar' a çok inanırım... :cat:

омерчик;1596039' Alıntı:
canolar çok geşmiş olsun!emrecim ağrıyan yerlerine öpücük,çabuk geçsin diye!
allah beterinden saklasın....:rendeer::rendeer:

sağol ömer eksik olma :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 AM ----------

Geçmiş olsun Emre, umarım Banuda iyidir.

ikimizde zımba gibiyiz Allah'a şükür biraz motorsuz takılcaz o kadar. .

Bu arada Emre, kazadan sonra sen de benim hissettiklerimin aynını hissetmişsin. Yani gözlerin direk Banu'yu aradı dimi, o an için senin canının hiç bir önemi yoktu yani... Ah ya ahhh. Allah kimseye göstermesin tekrarını...

aynen olgay o düşünceleri anlatmak çok zor zaten yaşamayan bilemez kimsenin de
yaşamasını istemem ,
gözlerini açtığında ilk aradığın , aklında binlerce soru - şaşkınlık - offf ooffff!

Umarım son kazamız olur. .

aynen olgay o düşünceleri anlatmak çok zor zaten yaşamayan bilemez kimsenin de
yaşamasını istemem ,
gözlerini açtığında ilk aradığın , aklında binlerce soru - şaşkınlık - offf ooffff!

Umarım son kazamız olur. .

bundan sonra apaçilik yapmazsan sevinirim...

Büyük geçmiş olsun çok soğukkanlı davranmısın ben olsam elim ayağım birbirine dolanır oyle konularda

sana ip ucu youtube motor kazaları videoları izle hataları sonradan yapılması gerekenleri iyi kötü tahmin edebilirsin,
ama uygulama için ilk yardım eğitimi şart neyseki ilk yardım kursuna gitmiştik. .:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 AM ----------

bundan sonra apaçilik yapmazsan sevinirim...

özellikle virajlarda :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

emre banu cok gecmıs olsun sımdı okuyorum cıddden baslıgı acarken yıkıldım sonra bıse olmadıgını gorunce rahatladım tekrar cok gecmıs olsun en buyuk kazanız olur ınsallah dıkkat edın kendınıze ya yoksa bulusmalarda ben kımle top oynıcam :D

ben biraz idmanlı gelicem demek ki (tabanvay) sen düşün :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------

çok geçmiş olsun...

eyvallah alp sanada geçmiş olsun diyememiştim ne oldu senin motor ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 AM ----------

canlarım benim,geçmiş olsun çok, allah tekrarını göstermesin..

eyvallah gökhan tekrarını izlemek isterdim :cherry: hatalarımı görmek için. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------

geçmiş olsun
sizlerlere birşey olmamasına sevindim
kısa zamanda MT.Tükkan ekibi olarak bir kurban keselim başımıza gelmeyen kalmadı

dilaver abi kazayı yapmadan önce konuşuyoduk inanırmısın kurban keselim
kimsesiz çocuklara dağıtır hem ziyaret etmiş oluruz diye . .:cat:

bende vardıda nooldu gitti motor

emre benim motorun çalındığına bile inanmıyo hala
çok geçmiş olsun kardeşime

insan inanamıyo haci 2 gün önce birlikteydik sanki motorla gelecekmişsin biyerden keşeke şaka olsada seni ıslata ıslata dövsem ..

Motorun halini görüpte , yararsız atlatmanız büyük şans..çok geçmiş olsun en büyük kazanız bu olsun. =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar