E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

canolar çok geşmiş olsun!emrecim ağrıyan yerlerine öpücük,çabuk geçsin diye!
allah beterinden saklasın....:rendeer::rendeer:

омерчик;1596039' Alıntı:
canolar çok geşmiş olsun!emrecim ağrıyan yerlerine öpücük,çabuk geçsin diye!
allah beterinden saklasın....:rendeer::rendeer:

Teşekkürler Ömer Abi :rendeer: Öpücük falan yok öptürmem ben Aşkım' ı kimselere :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------

geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah...

İnşallah, Teşekkürler :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun bir daha böyle kötü anlar yaşamamanız dileğiyle..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Geçmiş olsun. Yara bere olmması çok sevindirici.

Her ikinizede geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun.

Büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın.:rendeer:

geçmiş olsun bir daha böyle kötü anlar yaşamamanız dileğiyle..

Geçmiş olsun. Yara bere olmması çok sevindirici.

cok gecmıs olsun arkadaslar walla dıkkatlı olmalıyız...

Çok teşekkür ederiz arkadaşlar... :rendeer: :rendeer:

Teşekkür ederiz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 PM ----------

Ya ben kaçırdım bu amiri iyimi, tüh keşke bende görseydim, bir foto olsaydı yada :queen:

çokşey kaçırdın çokkk :queen:
gürkan çekmemişmi amirin fotosunu hayret nasıl kaçırmış :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşlar geçmiş olsun yahu... Şok oldum resmen. Topiği açarken de korkarak açtım ama neyseki ikinizin de iyi olduğunu öğrenince derin bir oh çektim. Verilecek sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız gerçekten. Allah daha beterinden korusun, tekrar çok çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar her ikinize de, bundan sonra çok daha dikkatli olunnn!!!

Bu arada Emre, kazadan sonra sen de benim hissettiklerimin aynını hissetmişsin. Yani gözlerin direk Banu'yu aradı dimi, o an için senin canının hiç bir önemi yoktu yani... Ah ya ahhh. Allah kimseye göstermesin tekrarını...

Arkadaşlar geçmiş olsun yahu... Şok oldum resmen. Topiği açarken de korkarak açtım ama neyseki ikinizin de iyi olduğunu öğrenince derin bir oh çektim. Verilecek sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız gerçekten. Allah daha beterinden korusun, tekrar çok çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar her ikinize de, bundan sonra çok daha dikkatli olunnn!!!

Bu arada Emre, kazadan sonra sen de benim hissettiklerimin aynını hissetmişsin. Yani gözlerin direk Banu'yu aradı dimi, o an için senin canının hiç bir önemi yoktu yani... Ah ya ahhh. Allah kimseye göstermesin tekrarını...

Çok Teşekkür ederiz :rendeer: Gerçekten o bana ben ona motora bakmak aklımıza bile gelmedi o anda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 PM ----------

çokşey kaçırdın çokkk :queen:
gürkan çekmemişmi amirin fotosunu hayret nasıl kaçırmış :p

Bende çok şey kaçırdığımı düşünüyorum aslında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar