E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

Moderatör
Geçmiş olsun arkadaşlar, ALLAH beterlerinden korusun hepimizi...

ikinizede büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış sizde bişey yok en sevindirici yanı bu tekrar geçmiş olsun inş. son kazanız bu olur...

çok geçmiş olsun. o motonun arkasına ne olmuş öyle diğer moto vurunca mı öyle olmuş.

yola yağ mı dökülmüş su mu?

Çok geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın...
Asfaltı sürekli kontrol edin arkadaşlar çünkü millet sorumsuzlukta sınır tanımadığı için sürekli tetikte olması gereken bizleriz.
Benzer örnekler:
- Yollara su damlatarak giden İSKİ kamyonları(ki yola bişi damlatarak trafikte seyir etmek trafik kanunlarına göre suç olmasına rağmen bunu İSKİ bilmiyor sanırım)
- İyi bir halt yapıyolarmış gibi otobanın kenarındaki çiçekleri suladıkları hortumu otobana açık vaziyette bırakan belediye işçileri
vb...

emre ve banu kardeşim büyük geçmiş olsun gürkan abi kurşun döktüreceğiz haberin olsun.

Geçmiş olsun arkadaşlar

arkadaşlar çok geçmiş olsun,
allah beterinden esirgesin ins...

çok geçmiş olsun ikinizede.

Geçmiş olsun arkadaşlar, ALLAH beterlerinden korusun hepimizi...

Teşekkürler Arkadaşlar... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 PM ----------

E_M_R_E ve B_A_N_U çok geçmiş olsun tekrardan...

Sağol Hasancım :rendeer:

ikinizede büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış sizde bişey yok en sevindirici yanı bu tekrar geçmiş olsun inş. son kazanız bu olur...

çok geçmiş olsun. o motonun arkasına ne olmuş öyle diğer moto vurunca mı öyle olmuş.

yola yağ mı dökülmüş su mu?

Teşekkürler, Yolda çim sulamasından doğan, su vardı...

Gecmiş olsun. Allah beterinden saklasın....

Amin, Teşekkürler... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------

Asfaltı sürekli kontrol edin arkadaşlar çünkü millet sorumsuzlukta sınır tanımadığı için sürekli tetikte olması gereken bizleriz.
Benzer örnekler:
- Yollara su damlatarak giden İSKİ kamyonları(ki yola bişi damlatarak trafikte seyir etmek trafik kanunlarına göre suç olmasına rağmen bunu İSKİ bilmiyor sanırım)
- İyi bir halt yapıyolarmış gibi otobanın kenarındaki çiçekleri suladıkları hortumu otobana açık vaziyette bırakan belediye işçileri
vb...

Teşekkür ederiz, Çok haklısınız... :cat:

emre ve banu kardeşim büyük geçmiş olsun gürkan abi kurşun döktüreceğiz haberin olsun.

Kurban keseceğiz Allah' ın izniyle...

Benzer örnekler:
vb...

duyarlı vatandaş kaldımı usta kim düşüncek bunları dikkatli olması gereken her zaman bizleriz. .

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Emre, umarım Banuda iyidir.

kardeşim benim;

şimdi yeni geldim,forumu açtım haberini gördüm....

çok üzüldüm,çooook geçmiş olsun ikinizede...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar