E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

İkinize de çok geçmiş olsun. Motor baya kötü olmuş ya allahtan sizde bir hasar yok neyse. :(

Super Moderator
Banu, durum buyken, dümeni ele alma vakti gelmiş o zaman.:p Süremiyorsa arkada otursun Emre de artık...:p

Ben ve ismail, kadir ve emineyi bırakmaya gittik cevizlibağa, onları metrobüse bindirdik hadi dedik bi sigara içelim diye, derken muhabbet falan başladı yolun kenarında, yarım saat konuşmuşuzdur. Allahın işi ayrılmadan haberimiz oldu işte bastık geldik hemen..

Geçmiş olsun.. takım ebiseli arkadaş metehanı andırıyo akrabası falan olmasın :p

Teşekkürler :rendeer:

radar var onda adrese gerek yok :mrgreen:

:queen: :queen: :queen: :queen:

ben sana şöyle yazayım adamla konuşuyorum ehliyet yok ruhsat evde:queen: mont yok kask yok varda evde:queen:acele cıkmış evden gerekte yok zaten onlara :bounce:

Yani Abi ne gerek var böyle şeylere adam 2 yıldır motor kullanıyomuş zaten bu şekilde :farao:

Amanıınn noldu size böyle :pale: Çok çok geçmiş olsun Allahtan size bişey olmamış :rendeer:

Teşekkür ederiz :rendeer:

tekrar geçmiş olsun B-A-N-U ve E-M-R-E Allah beterinden korusun sizi bizi hepimizi inşallah

Sağol canım benim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmil olsun

geçmiş olsun ...tekrar dan .....sonradan gelen amir nasıldı ama.....nedüşünüyosun çuko ibişi düşünüyomusun

korkuttunuz len bizi allahtan sizde bişi yok gerisi nasıl olsa bi şekilde halledilir
:rendeer::rendeer::rendeer:

Sağolun Abi hakkınızı ödeyemeyiz :rendeer:

çok geçmiş olsun...

gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız..iyiki arkadan gelen birileride yoktu en cok korktugum şeydir...

Aynı şeyi o anda düşündüm ayağa nasıl fırlayıp kenara geçtim ben bilirim :cyclopsan

Son düzenleme:
oh be dün yoktunuz buranın neşesi de eksik ti ha...iyiki buradasınız .hadi bakimmm

Ya varya amirim mamirim derken adama atılamamak için zor tuttum kendimi...
Allahtan motosikletle uğraşmayı yeğledim ...
Sinir olurum dürüst olmayan insana hele böyle bir anda....:pr::pr:

len iyikide sen motorla uğraştın ...:cat:
yoksa o motoru nasıl göturecektik oradan senin sayende terminatör gibi gitti yollarda.yuru be isooooo

:rendeer:

çok geçmiş olsun :rendeer:
size ve eşinize bişey olmaması sevindirici :)
en beteri bu olur inşallah...

Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

Akileos, kurubuz, Emrah.ark, onigo, STeReO, OGLUMVE BEN+, E-M-R-E+, stubborn, B-A-N-U+, tasarslan, flying hellfish, teror, marefb, KyCd+, mugenzen, hurricane_cbr, M-E-R-V-E

maşallah seveniniz de çok muş hadi bakalım allah arttırsınnn

İkinize de çok geçmiş olsun. Motor baya kötü olmuş ya allahtan sizde bir hasar yok neyse. :(

Çok teşekkürler :rendeer:

Banu, durum buyken, dümeni ele alma vakti gelmiş o zaman.:p Süremiyorsa arkada otursun Emre de artık...:p

Hahahahahaha doğru söylüyorsun diyemeyeceğim, Canım o benim, hakkını yiyemem şimdi :cherry: :cherry:

Ben ve ismail, kadir ve emineyi bırakmaya gittik cevizlibağa, onları metrobüse bindirdik hadi dedik bi sigara içelim diye, derken muhabbet falan başladı yolun kenarında, yarım saat konuşmuşuzdur. Allahın işi ayrılmadan haberimiz oldu işte bastık geldik hemen..

İnsan öyle bir zamanda, gerçekten bazı insanların o anda yanında olmasını istiyor, görmek istediklerini yani... Hepiniz sağolun arkadaşlar iyiki varsınız... :rendeer:

adam gelir gelmez zaten ileri götürdü vatandaşı dedihini deyim ben sana ben seni amir tanıttım bozma:queen:

le zaten arabada hasta babam var dedi arabada kimse yok tuuu

zaten giriş çok hızlı oldu ne oluyo bakim burada halletinizmi hadi gidelim arabada hasta baba var....

seni de tanımayan yok çukocum ...bak demedi deme ..:queen:

oh be dün yoktunuz buranın neşesi de eksik ti ha...iyiki buradasınız .hadi bakimmm

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ya varya amirim mamirim derken adama atılamamak için zor tuttum kendimi...
Allahtan motosikletle uğraşmayı yeğledim ...
Sinir olurum dürüst olmayan insana hele böyle bir anda....:pr::pr:

:cat: :cat: :cat: :cat:

len iyikide sen motorla uğraştın ...:cat:
yoksa o motoru nasıl göturecektik oradan senin sayende terminatör gibi gitti yollarda.yuru be isooooo

:rendeer:

Evet ya E-M-R-E motorla eve geldim diyince inanamadım :cherry:

çok geçmiş olsun :rendeer:
size ve eşinize bişey olmaması sevindirici :)
en beteri bu olur inşallah...

İnşallah, Teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

Akileos, kurubuz, Emrah.ark, onigo, STeReO, OGLUMVE BEN+, E-M-R-E+, stubborn, B-A-N-U+, tasarslan, flying hellfish, teror, marefb, KyCd+, mugenzen, hurricane_cbr, M-E-R-V-E

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kimse kaza yapmasında gelen olmasın böyle topiklere usta:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar