Geçmiş olsun.. takım ebiseli arkadaş metehanı andırıyo akrabası falan olmasın![]()
radar var onda adrese gerek yok :mrgreen:
ben sana şöyle yazayım adamla konuşuyorum ehliyet yok ruhsat evde:queen: mont yok kask yok varda evde:queen:acele cıkmış evden gerekte yok zaten onlara :bounce:
Amanıınn noldu size böyleale: Çok çok geçmiş olsun Allahtan size bişey olmamış :rendeer:
tekrar geçmiş olsun B-A-N-U ve E-M-R-E Allah beterinden korusun sizi bizi hepimizi inşallah
bak onun amir dediği adamı ben fotosunu çekip buraya atacam davruka çalarken :bounce:
geçmiş olsun ...tekrar dan .....sonradan gelen amir nasıldı ama.....nedüşünüyosun çuko ibişi düşünüyomusun
korkuttunuz len bizi allahtan sizde bişi yok gerisi nasıl olsa bi şekilde halledilir
:rendeer::rendeer::rendeer:
çok geçmiş olsun...
gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız..iyiki arkadan gelen birileride yoktu en cok korktugum şeydir...
çakma amir :mrgreen: nasıl kasıldı o adam ya
Ya varya amirim mamirim derken adama atılamamak için zor tuttum kendimi...
Allahtan motosikletle uğraşmayı yeğledim ...
Sinir olurum dürüst olmayan insana hele böyle bir anda....r:
r:
çakma amir :mrgreen: nasıl kasıldı o adam ya
İkinize de çok geçmiş olsun. Motor baya kötü olmuş ya allahtan sizde bir hasar yok neyse.![]()
Banu, durum buyken, dümeni ele alma vakti gelmiş o zaman.Süremiyorsa arkada otursun Emre de artık...
![]()
geçmiş olsun
Ben ve ismail, kadir ve emineyi bırakmaya gittik cevizlibağa, onları metrobüse bindirdik hadi dedik bi sigara içelim diye, derken muhabbet falan başladı yolun kenarında, yarım saat konuşmuşuzdur. Allahın işi ayrılmadan haberimiz oldu işte bastık geldik hemen..
adam gelir gelmez zaten ileri götürdü vatandaşı dedihini deyim ben sana ben seni amir tanıttım bozma:queen:
Geçmil olsun
oh be dün yoktunuz buranın neşesi de eksik ti ha...iyiki buradasınız .hadi bakimmm
Ya varya amirim mamirim derken adama atılamamak için zor tuttum kendimi...
Allahtan motosikletle uğraşmayı yeğledim ...
Sinir olurum dürüst olmayan insana hele böyle bir anda....r:
r:
len iyikide sen motorla uğraştın ...:cat:
yoksa o motoru nasıl göturecektik oradan senin sayende terminatör gibi gitti yollarda.yuru be isooooo
:rendeer:
çok geçmiş olsun :rendeer:
size ve eşinize bişey olmaması sevindirici
en beteri bu olur inşallah...
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Akileos, kurubuz, Emrah.ark, onigo, STeReO, OGLUMVE BEN+, E-M-R-E+, stubborn, B-A-N-U+, tasarslan, flying hellfish, teror, marefb, KyCd+, mugenzen, hurricane_cbr, M-E-R-V-E
maşallah seveniniz de çok muş hadi bakalım allah arttırsınnn
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Akileos, kurubuz, Emrah.ark, onigo, STeReO, OGLUMVE BEN+, E-M-R-E+, stubborn, B-A-N-U+, tasarslan, flying hellfish, teror, marefb, KyCd+, mugenzen, hurricane_cbr, M-E-R-V-E
maşallah seveniniz de çok muş hadi bakalım allah arttırsınnn
kimse kaza yapmasında gelen olmasın böyle topiklere usta:rendeer: