Paypal'dan dispute(karşı çıkma,tartışma) işlemini gerçekleştirmiştim. Yaklaşık 10 gün önce de bu itirazımı claim'e(talep) çevirdim.
Satıcı bana ne yapmam gerektiğini önceden sorduğunu söylüyordu Paypal aracılığı ile gerçekleştirilen savunmasında.
Oysaki bana maille ulaşırken sadece adres bilgilerini kontrol edin ve posta merkezine danışın demişti birkaç defa.
Para iadesi mi,tekrar gönderim mi istersin diye sordu satıcı sonra.
Ben de para iadesi talep ettim.
Ebay'deki sayfamda baktığımda satıcının benim isteğimin aksine ürünü tekrar yolladığını gördüm. (14.11.2010'da)
Fakat ürün elime yine ulaşmadı
Ebay'den de Hongkong gümrüğünde sıkıntı olduğu ile ilgili bir mesaj gelmişti.
Oysaki ben bu 14.10.2010 tarihinden sonra Hongkong'lu 3 ayrı satıcıdan ürün aldım ve bu ürünler 2 hafta geçmeden elime ulaştı.
Hatta bunların içinden bir cep telefonu ekran filmi düzgün çıkmadı.
Durumu ilgili satıcıya bildirdim ve kendisi özür diledikten sonra bana para iadesi yapacağını dile getirdi.
Ben de telefon ve ekrar koruyucunun bir fotoğrafını gönderdim satıcının ikna olması için.
Ve satıcı 1 gün geçmeden paramı iade etti.
Diğer satıcı ise tabiri caizse geveleyip duruyordu. Demek ki karşıdakinin "top rated seller" tabir edilen satıcı olması da size hemen yardımcı olacağı anlamına gelmiyor.
Fakat satıcıya da direkt suç bulamıyorum. Muhtemeldir ki birçok kişi de satıcıları ürünün eline ulaşmadığı gerekçesi ile aldatmaya kalkıyordur.
Nihayet bugün para iadesi aldım.
Ürünü almamdan bu yana 2 ay geçmiş.
Anlayacağınız ürünle ilgili bir sorun yaşanılırsa ölme eşeğim ölme denilebiliyormuş.