E-bay dan alisveris yapmak(Resimli anlatim)

Son düzenleme:
O 10-15 gün ptt yi bekleme süresi istanbula has bi durum, ankaraya gelince bunu anladım. acıyorum sizlere istanbuldakiler..:) Burdan ne aldıysam bir haftada geldi.

arkadaşlar ben lastik takımı almak istiyorum. ebat olarak büyük olacaktır. acaba gümrükte problem yaşarmıyım. yoksa lastik takımını tr den mi alayım. türkiye fiyatı metzeller m5= min.750tl. aslında ebay fiyatına bakmadım henüz ama tr deki fiyattan daha uygun olacaktır tahminimce

arkadaşlar ben lastik takımı almak istiyorum. ebat olarak büyük olacaktır. acaba gümrükte problem yaşarmıyım. yoksa lastik takımını tr den mi alayım. türkiye fiyatı metzeller m5= min.750tl. aslında ebay fiyatına bakmadım henüz ama tr deki fiyattan daha uygun olacaktır tahminimce

%100 gümrüğe takılır, gümrüksüz geçemez..

çok güzel paylaşım. peki 100 doların altında sıfır ürünlerde de gümrükten geçebiliyor mu? örneğin kask alabiliyormuyuz?

F54

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler bu linkteki ürünleri ebaydan almak istiyorum konuyu açan arkadaş veya konuya hakim diğer arkadaşlar yardım edebilirler mi fiyatı kaç lira veya bana ne kadar a gelirler bi sıkıntı çıkar mı?
kargo işerinde bunları merak ediyorum kargo tr ye varmı bu işleri çözemedim de..
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110843678964#ht_5279wt_1270
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280846536936#ht_500wt_1287

Türkiye'ye gönderiyor ve kargo ücretsiz. Yani sadece yazılan ücreti ödeyeceksin ama Hong kong'dan gönderiliyor. En iyi ihtimalle 15-20 günde gelir.

F54

Türkiye'ye gönderiyor ve kargo ücretsiz. Yani sadece yazılan ücreti ödeyeceksin ama Hong kong'dan gönderiliyor. En iyi ihtimalle 15-20 günde gelir.
kaç günde geldiği fark etmez gelsinde sıkıntı olmaz yardım için tşk şimdi birde paypal işini çözdüğüm zaman sipariş vereceğim kradi kartı limiti 10000 tl o yüzden de çekiniyorum sakata gelirse çok vahim olur diye umarım paypal a üye olabilirim...

F54

ulen 15 gündür bi allahın kulu cvp vrmemiş paypal işi nasıl olacak diye...

paypal kredi kartı bilgilerinin bir güvencesidir.üye olup kart bilgileri buraya giriliyor.alış veriş esnasında da zaten sitede paypal ile ödeme yapman için ikon vardır.ben üye oldum fakat kullanmadım
ben 29.03.12 de bir anfi sipariş ettim siparişimi sanal kart ile satın aldım.
sanal kart:bunun için sahip olduğun k.kartı hangi bankaya ait ise o bankanın internet bankacılığını açtıracaksınız.orada örn:100 dolar yani 180tl kadar miktarı sanal oluşturduğun karta k.kartından 1 saat süreliğine aktaracaksın.farzedelim yanlışlıkla 200tl yatırdın sorun değil sistem senin ödediğin para haricinde para kalırsa onu 1 saat sonra kredi kartına geri aktarıyor.sanal kartta örn k.kartı nosu orjinal kartınkinden farklı oluyor.ben bu ürünü amazon.com dan sipariş verdim.02.04.12 de türkiyeye gümrük postaneye teslim edildi.postanede gümrük memuru örn haftada 1 kez perşembe günü gidip kontrol edip onay verdikten sonra son aşama size ulaşıyor.

2012 gümrükten muhaf ürün getirme bedelide 75 euro dur arkadaşlar buna kargo bedelide dahil olarak biliyorum.aldığım üründe 76.90 dolar kargosu dahil.bende paylaşmak istedim farklı açıdan umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar