E-5'deki 'donlu' motorsiklet sürücüsü

Hehe valla helal olsun Allah muhafaza düştün don da sıyrıldı nolcak, hem korumasız hemde donsuz:mrgreen: valla biz motorcuların arasında daha ne cevherler var acep, aslında sahil kesimlerinde de sadece shortla kullananlar var ama don kadar dikkat çekemiyolar galiba.:p

ya amcam kaskıda düşerim şaşarım diye diil rüzgardan gözüm yaşarmasın diye takmıştır bence...

bir kafasına kas takmış kas ne için takılır veya motora bineceğimiz zaman o kadar dikkat ediyoruz pantolona dizliklere monta kaska eldivenlere yazık deil mi bize hava olsun diye mi takıyoruz Allah göstermesin kaza esnasında yara almamak için bu adam her yeri acık başını korusan ne olur sanki

Ekmek çarpsın ben değilim.

Utanmaza bak bide küçükköy demiş. Hem benim motor tiger tiger

o kaskı kafasına değilde poposuna taksaymış bence bizim memleket kötü kolla ................:cherry:

ya sanki ben bu adamı bi yerlerden tanıyorum ama dur bakalım çıkartacağım kask heç yabancı gelmedi...:queen: :queen: :queen:
nerye gidiyorum demiş küçükköye mı allalala yav kafayı yiyecem...

amcam çok rüküş olmuş beyaz donla motoramı binilir en azından motorun rengine uygun bir don giyer insan kaskıda güvenlik için değil tanınmamak için takmıştır bence ama helal olsun ilgi toplayıp tv de çıkmış bu da motor aşkı için soyunmuş yani ünlüler gibi para veya sanat için değil :silent:

SAVASXXL' Alıntı:
ya sanki ben bu adamı bi yerlerden tanıyorum ama dur bakalım çıkartacağım kask heç yabancı gelmedi...:queen: :queen: :queen:
nerye gidiyorum demiş küçükköye mı allalala yav kafayı yiyecem...

Savaaaaş varya bana bak aklını alırım ha. Küçükköyün nüfusu 400 bin kardeşim Allah Allah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havalar baya ısındı kanıtı :queen: :queen:

akalteke' Alıntı:
Savaaaaş varya bana bak aklını alırım ha. Küçükköyün nüfusu 400 bin kardeşim Allah Allah
iyide tamer abi ben sadece tanıyorum dedim senınle alakalı bişey demedımkı neden kızıyorsunkı benım gibi masum bi adama :queen: :queen: :queen:
aşkolsun yaa:queen:
kırıldım ınan:salut:

arkadaşlar hatırlarsanız darülaceze dönüşü taksim meydanında gösteri yapmıştık pankart açmıştık bu kadar ilgi çekememiştik amcam bütün ilgiyi toplamış acaba bizde aynısını yapsak hani bizi trafikte farketsinler diye

Seksapelüst düzey göbek üzeri don ve YBR 125 üzeri bütünsellik bir zamanlar Hande Ataizi de at üzerinde benzer pozlar vermişti çağrışım yaptı nedense Seksi motorcu! dedikleri bu olsa gerek

Helal be amcama millet o kadar darülacizeyi ziyaret etti motosikletçiler anıtkabire geldi bu derece ilgi çekmemişti insan acaba MT tişört yerine iç çamaşırımı hazırlamalı diyor :mrgreen:
işin şakası bir yana bu sıcaklar insanın beynini kaynatıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar