S.a arkadaşlar bende düzcede bir motosiklet kullanıcısıym. Düzcede yapılan bir etkinlik var mı acaba?
Müsait bir zamanda tanışalım Serdar bey,Merhaba arkadaşlar...
Bende Düzce'li bir motorseverim ve Düzce' de yaşıyorum. Ama vitesli motor değil scooter kullanıyorum. Devlet Memuruyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Motor sporlarına pek ilgim yoktur. Sadece yarış etmeden, sağı solu görerek, gerektiğinde durup fotoğraf çekerek gezmeyi severim.
Müsait bir zamanda tanışalım Serdar bey,
Merhaba Serdar Bey,ben kısmet olursa bayramın üçüncü günü sabahı,yaklaşık 20 gün sürecek bir geziye çıkıyorum(batum(Gürcistan),Eskişehir ve Yalova Motosiklet Festivallerini kapsayan bir gezi),döndüğümde sizi ziyaret ederim tanışırız İnşallah.Bu arada şimdiden Bayramınız mübarek olsun.Hay hay İlhan Bey...Ben Eski SSK Hastanesi yanındaki Aziziye İlköğretim Okulu'nda Memur olarak çalışıyorum. Yolunuz düşerse beklerim.
Merhaba Serdar Bey,ben kısmet olursa bayramın üçüncü günü sabahı,yaklaşık 20 gün sürecek bir geziye çıkıyorum(batum(Gürcistan),Eskişehir ve Yalova Motosiklet Festivallerini kapsayan bir gezi),döndüğümde sizi ziyaret ederim tanışırız İnşallah.Bu arada şimdiden Bayramınız mübarek olsun.
Serdar bey merhabalar,PM attım bilginiz olsun.Bilmukabele...Her zaman beklerim.Sizin de bayramınız mübarek olsun.
Uygun bir zamanda arayacağım,görüşüp tanışalım.herkeze selamlar bende düzcden 125 mh drift kullanıcısıyım düzcede ufak bi gurubumuz var tanışalım 05549611854 [email protected] face m herkeze kazasız surusler
eski istanbul çayır çimen gurubundandım fzr 1000 exup kullanıcısıydım o yıllar duzceye yerleşince guruptan koptuk![]()
Çadır işi sezonu bekliyor hocam acele etmiyorum,Sakarya'ya gideriz de bu zamanda çadır işi olmaz zaten,gidip döneriz.İlhan; Ne yaptın otomatik çadır işini?
Sakarya'dan çağırıyorlar, 6'sında ve 19'unda