[Düzce - MT]

S.a arkadaşlar bende düzcede bir motosiklet kullanıcısıym. Düzcede yapılan bir etkinlik var mı acaba?

Düzce'de Olup Motor Sporları Seven Herkez Bana Mesaj Atın...
Pist İçin Tahsis Edilen Yeri Almak İstiyorlar Bu Konu İlgisini Çeken Herkz... İnternet Üzerindende Yardımcı OlabilirSiniz Farklı Şehirler İçin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar...
Bende Düzce'li bir motorseverim ve Düzce' de yaşıyorum. Ama vitesli motor değil scooter kullanıyorum. Devlet Memuruyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Motor sporlarına pek ilgim yoktur. Sadece yarış etmeden, sağı solu görerek, gerektiğinde durup fotoğraf çekerek gezmeyi severim.

Merhaba arkadaşlar...
Bende Düzce'li bir motorseverim ve Düzce' de yaşıyorum. Ama vitesli motor değil scooter kullanıyorum. Devlet Memuruyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Motor sporlarına pek ilgim yoktur. Sadece yarış etmeden, sağı solu görerek, gerektiğinde durup fotoğraf çekerek gezmeyi severim.
Müsait bir zamanda tanışalım Serdar bey,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Müsait bir zamanda tanışalım Serdar bey,

Hay hay İlhan Bey...Ben Eski SSK Hastanesi yanındaki Aziziye İlköğretim Okulu'nda Memur olarak çalışıyorum. Yolunuz düşerse beklerim.

Hay hay İlhan Bey...Ben Eski SSK Hastanesi yanındaki Aziziye İlköğretim Okulu'nda Memur olarak çalışıyorum. Yolunuz düşerse beklerim.
Merhaba Serdar Bey,ben kısmet olursa bayramın üçüncü günü sabahı,yaklaşık 20 gün sürecek bir geziye çıkıyorum(batum(Gürcistan),Eskişehir ve Yalova Motosiklet Festivallerini kapsayan bir gezi),döndüğümde sizi ziyaret ederim tanışırız İnşallah.Bu arada şimdiden Bayramınız mübarek olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba Serdar Bey,ben kısmet olursa bayramın üçüncü günü sabahı,yaklaşık 20 gün sürecek bir geziye çıkıyorum(batum(Gürcistan),Eskişehir ve Yalova Motosiklet Festivallerini kapsayan bir gezi),döndüğümde sizi ziyaret ederim tanışırız İnşallah.Bu arada şimdiden Bayramınız mübarek olsun.

Bilmukabele...Her zaman beklerim.Sizin de bayramınız mübarek olsun.

herkeze selamlar bende düzcden 125 mh drift kullanıcısıyım düzcede ufak bi gurubumuz var tanışalım 05549611854 [email protected] face m herkeze kazasız surusler
eski istanbul çayır çimen gurubundandım fzr 1000 exup kullanıcısıydım o yıllar duzceye yerleşince guruptan koptuk :D

arladaşlar havalar bozmadan bı toplantı yapıp buluşalım yer ayarlayalım bunun ıcın 3 4 gun onceden

İlhan; Ne yaptın otomatik çadır işini?

Sakarya'dan çağırıyorlar, 6'sında ve 19'unda

aynen bende bu sıteye yenı uye oldum gezı oldugunda haber verırsenız sevınırım

Düzce Motosiklet Derneği resmiyete gecti.Düzce li motorcuları bekleriz.çarşamba,cuma ve cumartesi günleri saat 19.00 dan itibaren acıktır.

yeri tam tarif edemiyecegim ama ceza evinin yanındaki belediye araclarının park alanının hemen karşısında...

merhaba bende bi motosiklet aldım sonunda düzce kalıcıdayım yeni yeni alışıyom daha 1 hafta oldu alalı
şimdilik antreman yapıyom

Davetimize buyrun gelin ,bekliyoruz...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/116893-8-9-haziran-bolu-motosiklet-gunlukleri.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar