Arkadaslar merhaba , öncelikle crazy_81 gecen sefer verdiğin bilgiler için teşekkürler. yine düzcedeyiz eşim ve ben. motosiklet.net ailesinden kimler var başka burada oturup bi çay içip tanışsak diyorum![]()
bende düzcede oturuyorum düzcede motor çok kask ve koruma takan 1000 /1 gibi düşük kasklı birini nadir görürsünüz![]()
abicim ilhan abiyle sanırım tanışıyorsunuz.geçende görüştük sizden bahsetti bende tanışıp sohbet etmek tabiki isterim fakat ben vardiyalı çalışıyorum haberleşelim musait bi ara görüşelim telefon numaram 0534 332 57 00
![]()
bende düzcede oturuyorum düzcede motor çok kask ve koruma takan 1000 /1 gibi düşük kasklı birini nadir görürsünüz![]()
Arkadaşlar bende Düzce'liyim fakat İstanbul'da yaşıyorum.
Sık sık gidip geliyorum Düzce'ye. Müsait bir zamanda bende tanışmak isterim sizlerle.
Düzcede usta arıyoruz hyosung gt 250 r balata değişimi için önerdiğiniz bir usta var mı ?
Düzcede usta arıyoruz hyosung gt 250 r balata değişimi için önerdiğiniz bir usta var mı ?
Bayramda gelirler muhtemelen Emrah'çım,bi görüşme ayarlarız.
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Sen de onlardan olma sakın ki,uzun yıllar sağlıkla motor kullanabilesin.
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
Geldiğinde haberleşirsek tanışırız.Bende senin gibi İstanbul'daydım iki ay önce buraya taşındım.
Selam arkadaslar![]()
Abi Düzce'de değil de Sapanca gezisinde tanışmak nasip oldu.
Geç olsun güç olmasın. Aralık ayında Düzce'ye geleceğim yine inşallah.
erdii adama usta önerrUSTA OLSUN
dadaş eyvallahta diyerini sil bence
![]()
Selam arkadaslar![]()
Emrah'cım yaz geldi,motor işini ne yaptın.birgün lastiğin inmiş bulursan sakın küfür etme ben yapcam![]()
Bayramda gelirler muhtemelen Emrah'çım,bi görüşme ayarlarız.
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Sen de onlardan olma sakın ki,uzun yıllar sağlıkla motor kullanabilesin.
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
Geldiğinde haberleşirsek tanışırız.Bende senin gibi İstanbul'daydım iki ay önce buraya taşındım.