[Düzce - MT]

:cat: Merhaba Düzce li arkadaşlar, baktımki sizlerin İl grubunuz yok, bende kardeş bir şehirli olarak sizlere grup açmaya karar verdim. Motorcular olarak her türlü iletişiminizi bu sayfadan yapabilirsiniz. Hayırlı günler kazasız belasız keyifli sürüşler dileklerim sizlerle olsun...

Düzce' li hiç motorcu yok arkadaşlar anlayamadım gitti !

motorcu düzcede cok var da nette motosiklet.net e takılan yok galiba yaa.... neyse bende ankarayı arıodum ankarada da yok galiba ;);)

arkadaşlar ben boludayım ama düzceyede sıkca gelirim düzcede motorcu cok tanıdığım var tanışabiliriz

Neyse Düzce' li kardeşlerimizde teknolojik imkanlara uyarlar bir gün olurda!

Selams DÜzCe..walla rize liyim yalowa da yasıyorm.. Düzce yi bilmem sadece zonguldak a giderken geçerm ordan..Ama bu size msj atmamı engellemes..MoToR cuların gönülleri hep birdir..
iNŞaLLaH bi gün tanışma dileğiylee...

Yazalım bakalım biz de Düzce'li olduğumuzu, ...
Bolu MT'liler, Gezi düzenlediğinizde özelden mesajla bildirirseniz sevinirim.

Müsait olursam Abant, Yedigöller, Gölcük, Mudurnu, Seben, Kıbrıscık, ... gelmek, gezmek, katılmak isterim.

Merhaba Arkadaslar bende Düzce(liyim)deyim... Ama Boluda okudum UNV yı sımdı ehliyetımıde aldım gercı almadan once 3 defa geldım ya neyse :D ara sıra gelıyorum Boluya arkadaslar falan var burdan selam :mrgreen:

merhaba arkadaşlar bende düzceliyim düzcede motorcu çok aslında ama nete fazla takılmıyolar hatta düzcede motor drag yarışları bile yapılıyordu kaynaşlı bolu otobanında ama şimdi otoban açıldı artık zor artık pistlere gideceğiz. :)

Evet arkadaşlar bende bir Düzceli MT üyesiyim. Ancak MT ye pek uğrayamıyorum. (Son zamanlarda diğer sitelerede pek bakamıyorum.)

Neyse görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın...

Şafak YILDIRIM (Tırt motorcu :p)

Merhaba düzceli arkadaşlar bizleri misafir ederseniz Bolu MTolarak sizlerle tanişmak isteriz .

evet lazer abi valla bi düzce ye gidelim bi ara motorlarla . Samandere selalesi var oraya bi gezi düzenleyelim de hem gezzmiş hemde yenı arkadaşlarla tanısmıs oluruz...

Sevgili komşularımız,

Tabi buyrun gelin. Çarşamba ve perşembe kısmen, Pazar günü tamamen önceden haber vermeniz kaydıyla sizlere eşlik ve ev sahipliği edebilirim.

Benim de planlamamda var Bolu ve özellikle Gerede yaylaları. Belki sizlerle de gitmek nasip olur.

evet arkadaşlar yakında soyle bolu ve düzce mt bulusalım ben Sereye abimize haber veririm. Düzce ekibbini o Bolu ekibinide ben ayarlarım bi abant falan yaparız. Az daha havalar ısınsında bi...

evet arkadaşlar yakında soyle bolu ve düzce mt bulusalım ben Sereye abimize haber veririm. Düzce ekibbini o Bolu ekibinide ben ayarlarım bi abant falan yaparız. Az daha havalar ısınsında bi...

Sevgili Harun, Düzce'deki motorcuları yaşımdan ve öğretmenliğimden dolayı tanıyamıyorum. MiC_CheCK hariç, o da benim 19 yaşında ortanca oğlum.

Havalar ısınınca açılır bir davet topiği, kaynaşırız. Aslına bakarsanız, benim gönlüm hep Gerede yaylalarında. Akçakoca'dan dolapçııı ile birgün gideceğiz buradan. Sizden de katılmak isteyen olur sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar