Duygu DürümLe Son Günümdü... Nasipse DiLek eCza deposuyLa SaLı Günü iLk Günüm oLucak.

Tarih---> 02.09.2007 Duygu Dürümde iş başı yaptım.
motor kurye oLarak başLadım,
ehLiyetim yoktu.
1 ay Sonra Sanırım aLdım.
ALLah Razı oLsun çok yardımcı oLdu.
acısıyLa tatLısıyLa 9 ay geçirdik birLikte.
kimi zaman kaSk takmadığım için kızdı bana,
kimi zaman sabah geç geLdiğim iÇin.
ama eminimki hiç kötüLüğümü düşünmedi.
iŞe girerken 450 ytL'ye anLaştık ama Sigorta yapacağını ve Zaman Sözü verdi.
01.02.2008 günü Sigortam başLadı.
aRadan 3 aY Geçti ve iŞten memnun oLmadığımı söyLedim.
çok prensipLi insandır Kendisi.
aYrıca SigortacıLık yapıyor ,ofiSine geçtik ve konuştuk.
maaŞımı 570 yaptı,
buLaşık ,süpürge ,paSpas....
20 Güne kadar karışmayacağımı söyLedi.
Peki dedim.
aradan 2 ay geçti ve aYnı işLeri yine yapmaya devam ettim.
ve bu Sefer yapaamayacağımı söyLedim aYrıLmak iStediğimi söyLedim.
Yeni bir aßi aLındı iŞe 1 hafta adresLeri gösterdim ve bu günde Son Mesaimi Yaptım.
iLk önce yengenin Sonra erdaL aßinin eLLerini öptüm,
Sonrasında 2 uStamız VAr onLarın eLLerini,
Garson oLarak çaLışan 2 aRkadaşLa ve yeni ßaşLayan aßiyLe tokaLaştıktan Sonra heLaLLeştim.
Kendimi ağLamamak için Zor tuttum.
Şimdiden özLedim ama daha iLeriye gitmesi aramızın bozuLmasına neden oLucaktı.
anneme Duygu Dürüm tŞörtünü yıkattıktan Sonra Yarın tesLim edicem.
Tarih--->26.06.2008
DiLek ecza deposu iÇin evrakLarımı tamamLamaya başLadım nasipse aYın önümüzdei ayın 1'inde iŞ ßaşı yapıcam.
Şimdi Gireceğim yerde yßr 125 kuLLanıcam.
motosikLet bizde kaLıyor muş.
ancak çaLdırırım diye korkuyorum.
en kaLınından 3 Tane zincir aLıcam bahçeyede kapı yaptıktan sonra Tamamdır.
Eee emanet maL koLay deiL...
HayırLısı neySe o oLsun inŞ.

Hayırlısı olsun yakında bende başlayabilirim uğraşıyom...
Yolda karşılaşırız belki... Bi selam çalarım:)

inŞ. SaLı gününden Sonra oRadayım hayırLısıyLa devLet haStanesinin aRkasında ßiLirsin.

limitler sende gizli kalsın bence

yeni işinde hayırlı olur inşallah

Allah yardımcın olsun. insan yeri geldiğinde hayatına yön vermeli,senin yaptığın gibi yoksa hayat çekilmez bir hal alıyor başarılar.

Süper Moderatör (BBRR)
kadının yaşı erkeğin maaşı öle ulu orta konuşulmaz :cherry:

Ama aferin iyi ayrılmışsın .. al işte sana hayatının sonuna kadar açık bir kapı bırakmışsın

Daha Yaşımız ne ßaşımız ne 20.
Kendimi ev geçindire ßiLicek ßi kapasitede görmüyorum.
açık Lisede var diye teciLLiyim.
maaş mı ALLah'ın biLdiğini kuLdan neden sakLıyayım :)
aÇık Kapı konusundada Kimseyi yüz üStü bırakmayı sevmem söz veripte Tutamazsam yaŞamıyayım daha iyi :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar yeni işinde. :)

Arkadasım Oncelıkle Hayırlısı Olsun ısın Bende ızmır Balcova Subesınde 2006 Yılında Calısıyordum Dılek Eczanın ıyı Bır ıs Prensıplerı Var Bılmıyorum Sana Soyledılermı Ama Unutma Ve Ufak Bır Uyarı Okumadan Hıcbır Evragı ımzalama Ne ıse Gırerken Nede Durum Yada Sorun Ne Olursa Olsun ısten Cıkarken ımzalama.işe Girişte Motorun Sende Kalacagını Ama Gezmeyecegını Ve Motorun Sende Kalacagı ıcınde Motorun Degerınde Senet ımzalatıyorlar Caldırma Derdını Kafana Takma.sana Ufak Bır Puf Noktasını Soyleyeyım Motorun Akunun Orada Sıgorta Varya Onu Aksamları Eve Geldıgınde Cıkar Motor Kesınlıkle Duz Kontakla Bıle Calısmaz Ce Motoru Kılıtlerken Arka Sase Baglantısından Kılıtlemeye Calıs Bırde Kılıt Kafasını Yanı Anahtar Yerını Motorun Ustunde Temas Edecek Sekılde Bırakkı Kırmak ıcın Balta Cekıc Vesayre Kullanamasınlar Sevgı Ve Saygılarım La

Hepinize teşekkürLer arkadaşLar.

Arkadasım Oncelıkle Hayırlısı Olsun ısın Bende ızmır Balcova Subesınde 2006 Yılında Calısıyordum Dılek Eczanın ıyı Bır ıs Prensıplerı Var Bılmıyorum Sana Soyledılermı Ama Unutma Ve Ufak Bır Uyarı Okumadan Hıcbır Evragı ımzalama Ne ıse Gırerken Nede Durum Yada Sorun Ne Olursa Olsun ısten Cıkarken ımzalama.işe Girişte Motorun Sende Kalacagını Ama Gezmeyecegını Ve Motorun Sende Kalacagı ıcınde Motorun Degerınde Senet ımzalatıyorlar Caldırma Derdını Kafana Takma.sana Ufak Bır Puf Noktasını Soyleyeyım Motorun Akunun Orada Sıgorta Varya Onu Aksamları Eve Geldıgınde Cıkar Motor Kesınlıkle Duz Kontakla Bıle Calısmaz Ce Motoru Kılıtlerken Arka Sase Baglantısından Kılıtlemeye Calıs Bırde Kılıt Kafasını Yanı Anahtar Yerını Motorun Ustunde Temas Edecek Sekılde Bırakkı Kırmak ıcın Balta Cekıc Vesayre Kullanamasınlar Sevgı Ve Saygılarım La

Kasırga SağoLasın VErdiğin ßiLgiLer iÇin.
iŞime Yarıyacak biLgiLer :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar