Duvarla minubus arasinda kaldim.

Merhabalar cbr 125 motorumla duvarla minibus arasinda kaldim.motorda maddi zarar olustu sofor kacti.heyecandan hic bir sey yapamadim grenajlar bacagimi korudur resmen maddi zarar buyuk tek temennim bana bir sey olmadi ama motorda 1 bin tl askin masraf var arastirdim.
2015 cbr sag grenaj
Sag grenaj ustu
Alt patoz sakal sag
Yan sakal patoz sag
Denge topuzlari komple kivilcim cikti cizildi
Sol grenaj
Sol grenaj ustu
Sol kuyruk grenaj catladi
On caburlugun sagi cizildi
Moralim sifir motorumda cizik bile yoktu bunlara fiyat verecek varmi acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Cizilen parcalari isaretledim 1 2 saate kadarda cekip atican parcalari

Geçmiş olsun.Size bişe olmaması sevindirici.Tam olarak nasıl oldu bu olay anlatır mısın ?
Minibüsün plakasını falan aldın mı ?

Geçmiş olsun. Neden kask kamerası kullanmalıyız bir örnek daha..

Geçmiş olsun. Her parçayı değişme hemen. Lokal boyada yaptırabilirsin

Arkadas motor boya attirdim fotograf aticam hemen duzelmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

Arkadaslar 3 4 yerde daha hasar var.ben duzguncene gidiyordum minubus bi anda yanimda belirdi yol daraliyordu yolda beni sikistirdi ve duvarla minubus arasinda kaldi motor denge topuzlarindan kivilcim cikti resmen minubus bulmak icin gidip emniyete suc duyurusunda bulunucam

Yol daralıyorsa yolu ortalamalıydın yanında bitmek yerine arkandan seve seve takip ederdi sana bir şey olmamış hasar grenaj halledilir bi şekilde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar