düşündüm taşındım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk 125 cc baslıcam cnku ehlıyetım yok :) sonra bunla 1,5 sene sonraalıcam satenn ehlıyetımı inş .. yavaş yavaş yükselsem olur herhalde diymi arkadaslar ... ??? çünku scooter kullandııgım için sıkıldım .. artık motosiklete geçmenin zamanı geldigini düsünuyorum ..??

125 cc alabilirsin seni zorluyacağını sanmam hadi hayırlı olsun bakalım ne alıcaksın karar verdinmi?

125cc ile ehliyetin ne alakası war? scooterda motosiklettir hem. sen alacağın motordanda sıkılacak gibisin. hayırlısı bakalım. Allah kaza bela wermesin.

byn_manyax sen 91 doğumlu değil misin ? 91 doğumluysan ehliyetiniş bu sene alabilirsin

gerdin hepimizi, alda kurtulalım. açmazsın demi bi daha ne alıyim filan diye topiş? bak senin patronda motorcuymuş hem, dinle onu, yönlendirir o seni.

Ehliyetsiz değil 125, 50 cc bile kullanmamalısın! Vitesli veya scooter olması farketmez. Kendini riske atmak istiyorsan git yamaç paraşütü filan yap, ama ehliyetsiz yola çıkıp başkalarını riske atma ltf.

Ehliyetsiz değil 125, 50 cc bile kullanmamalısın! Vitesli veya scooter olması farketmez. Kendini riske atmak istiyorsan git yamaç paraşütü filan yap, ama ehliyetsiz yola çıkıp başkalarını riske atma ltf.

:cat::cat::cat::cat:al bendende o kadar sonuçta ehliyetsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar