Nasıl biliriz?
İyi bilirdik.
Allah rahmet etsin
Mekanı cennet olsun.
"Düşündüğünü hemen yap. Yoksa Karar vermek zorunda kalırsın"
Satılmıyor ki yav
milletteki marka ve kalite takıntısı hoşuma gidiyor aslında, eğer durum böyle olmasaydı ilandaki istediğim motoru çoktan kaçırırdım ama henüz satılmadı.
6 ay önceki durumum. Mondial RX3i ile başladım. Tel jantlı. Şambrelli. Lastik patlasa bittin. Motosiklet iri. Fiyat sende 8.500 Sonra SYM Wolf bakayım dedim. Servisi alması-satmazı fiyatı sıkıntılı geldi. Hava yağ soğutmalı Zontes 250 ye bakayım dedim, 11 bin oldu fiyatı, forumda 1 kişide var.
Ya dedim ben ne yapıyorum. Bunlar ne böyle yaa. Gittim 5 yıl garantili, 72 saat içerisinde parça getirtme garantili Hero Hunk aldım. 2. el 5 bin lira. Sana da tavsiye ederim.
Teşekkürler araştırıcam6 ay önceki durumum... Hero Hunk aldım. 2. el 5 bin lira. Sana da tavsiye ederim.
bu mu düşük bütçe? . Dostum bu paraya çok daha farklı makineler alabilirsin... Baktığın şeylere bak yahu...
Kuba iyi gibi. Fiyatı da uygun.
İkinci el SYM wolf 250 tercih ederdim bu bütçe ile.
Senin ilacın kanımca Cf Moto 150NK. 2.el 5000e bulursun. hem şık hem seksi hem az yakar. bence şehir içi filan ideal. parça sıkıntısı yok diye biliyorum. tuttu bu![]()
Senin ilacın kanımca Cf Moto 150NK. 2.el 5000e bulursun. hem şık hem seksi hem az yakar. bence şehir içi filan ideal. parça sıkıntısı yok diye biliyorum. tuttu bu![]()
Motosikletinizi satmanızın nedeni anladığım kadarıyla nakit ihtiyacı. Ben sizin yerinizde olsam. Hiç takas işine bulaşmaz önce motorumu satardım. Elime alacağım para ile iş görecek paramı riske atmayacak motosikletlere yönelirdim. Bu nedenle ikinci ele yönelmezdim. Çünkü, ikinci el almak risk almak demek oluyor. Hero Hunk 5 sene garantili ve uygun fiyatlı. Forumlardan ve kullanan sürücü kurslarından çok iyi yorumlar duydum. Motorun çalışma sesini bir dinleyin güzel motor olduğunu siz de düşünürsünüz. Daha güçlü olsun isteseydim titreşime razı olup Hero karizma'ya yönelirdim. Kolay gelsin...