- Konu Yazar
Valla Benimde Boyle Motor Satin Alip Caferacer Yapmak Cok Istiyorum
Al kardeşim ikinci el bi "breton s" çok kolay istediğin şekle getirirsin bence onun deposu filan büyük güzel
Valla Benimde Boyle Motor Satin Alip Caferacer Yapmak Cok Istiyorum
Motoru çok güzel yapmışsın bence, ellerine emeğine sağlık. Bu güzelliği o çantayla bozma.
Kardeşim eline sağlık ya valla helal olsun güzel olmuşçantayı iki tarafa da yapsan daha dolgun güzel görünmez mi? Sadece bi fikir
![]()
baya güzel olmuş.
Daha düşük bir gidon iyi gider. Ha bir de ön maşaya körük şöyle mz inki gibi kalın dilimli :cat:
Eline, emeğine sağlık.. çok güzel olmuş..:cat:
ön maşa için körük tavsiye ederim.. imkanın olursa onuda yap..
Motosikletin motor kısmı haric tamamı değişmiş alakası kalmamış eski haliyle :queen:
eline sağlık gerçekten cok güzel olmuş.
Hahahaha motosiklet çok iyi duruyor ellerinize sağlık. Benim güldüğüm kardeşinizin büyümesi ve atleti. Maşallah çok tatlı kerata. :cherry:
Eğer benim elimden bu işler geliyor olsa idi ve çantaya kesin ihtiyacım varsa sele ile sissy bar arasına uygun bir şey düşünürdüm. Tabi ki herkesin kendi motoru kendi tercihi...
Ellerinize sağlık çok beğendim.Emeğinize sağlık.Deponun yanlarındaki şeritleri nasıl söktünüz.Baya uğraştım bela oldu bana.Arka çamurluğun şasesini kesince muaynede falan bi sıkıntı oldu mu?