Duş alıp motora binmek =(

kaskın vizörünü kapatmassak sinizüt yolda demektir ruckerpar abicim geçmiş olsun

Yagmurda motora binmedin galiba sen. Motorda dus almak daha kötüdür:mrgreen:

4-5 yıldır iki günde bir sabah duştan hemen sonra motoruma binip 30 km otoban gidiyorum. Hem de yaz kış, her gün..Bugüne dek nezle bile olmadım maşallah. Domuz gibiyim..

Geçmiş olsun abi.Dikkat et.Sen bize lazımsın.:mrgreen:Saygılarımla:bounce:

sadece duşdan sonra değil, hiçbir şekilde terli iken de motosiklete binmemeli. binersen de gazete koyacaksın göğsüne. en basit korunma yöntemidir.

bugun doktara gıttım arkadaslar zaturenın esıgınden donmusum alt solunum yollark enfeksiyonu olmusum :( 10 gun boyunca ılac fılan ıccem tabi neyse onlar onemlı degıl yaklasık 5 gun fılan motora bınmem yasak :(

kuyucadısı terli terli su ıcmek degıl yataktan kalkamıyorum artık korkudan :) :)

bugun doktara gıttım arkadaslar zaturenın esıgınden donmusum alt solunum yollark enfeksiyonu olmusum :( 10 gun boyunca ılac fılan ıccem tabi neyse onlar onemlı degıl yaklasık 5 gun fılan motora bınmem yasak :(

kuyucadısı terli terli su ıcmek degıl yataktan kalkamıyorum artık korkudan :) :)

geçmiş olsun 5 günle kurtulduguna şükret :p

sacların ıslakken vucudun nemlı iken ayı kürkü sarsan rüzgar yine girer ve seni hasta eder

biz eskişehirde ekim Ayında ıtıbaren sacımız ıslak dısarı cıkmayız . sinüzit ve migren hastası yapıyor

bende havuza girip devamında motora binmiştim ama kışlık montumu giymiştim:) zaten rüzgar oluyor ya :) maske eldiven filan üstümde 36 derece sıcaklık vardı hiç n öksürük var ne hapşurma:) nane limon da harcamıyom :p:p:p

geçmiş olsun :)

Sinüzit,böbrek hastalıkları,zatürre gibi müsibetleri sen kendin davet etmişsin:silent:.Yaş gençken anlaşılmayan hastalıkların zaman geçtikçe bizi çökertebileceğini unutmamalıyız.:cat:

Sabahın bu vaktinde can sıkıntısı eski açtığım başlıklara bakıyordum ve bir tanesi gözüme ilişti hortlatma gereği duydum. . . darkdıamond resmen başıma gelcekleri bilmiş yani yaklaşık 15 gün önce sağ böbreğimde bir sorun çıktı taş da varmış zaten o düştü bir şekilde ama böbreğim düzensiz çalışmaya başlamış babamda hep bunları motora bağladı haklıda galiba biraz geçmişte yaptığım küçük hataların acısı şimdi çıkıyor ve bu motora binmemi engelliyor en ufak üşütmemde aşırı ağrılar çekiyorum yinede binmek isterim ama bu olaydan sonra babam cıbırımı almaktan vazgeçti ve küçük bir araba alcam sana diyerek kandırdı beni bişi diyemedim tabi zamanında çok demişti duş alıp motora binme montunu giy diye dinlemedik işte ve en büyük acısı motorumu büyütemicem vitesli motorun zevkini alamıcam . . . tabi kendim çalışıp para kazanana kadar :salut:

geçmiş olsun aynı şeyi bende yapıyorum mecbur =( spora gitmeden önce duş alıyorum sonra eşofmanla biniyorum motora dona dona bide spor salonu dağda :s ne biçim soguk çıkıyorum antreman bittikten sonrada terli terli biniyorum Allah korusun =( iyiki gömme fermuarlı montu almışım içide yünlü hissettirmiyor bile =)

Arkadaşlar Ben Kendimi Bildim Bileli Duş Alıp Motora Binerim.. Yaz Kış Fark Etmez.. Bence Bünye Ile Alakalı...

Aynı hatayı ben de yapmıştım(yazın terli terli motora binme hatası) ve ardından bronşit olmuştum, 10 gün kesintisiz iğne + ilaç ardından 20 gün boyunca çeşitli antibiyotik ve öksürük şuruplarıyla ancak kendime gelebilmiştim.Çektiğim ızdırabı anlatmama bile gerek yok sanırım.

O yüzden motora binerken kıyafetlerimize çok dikkat etmemiz lazım

geçmiş olsun kardeş aman dikkT EDELİM AKCİĞER ENFEKSİYONU VE ARDINDAN ZATÜRRE ÇOK TEHLİKELİ ÇOOOK

Arkadaşlar Ben Kendimi Bildim Bileli Duş Alıp Motora Binerim.. Yaz Kış Fark Etmez.. Bence Bünye Ile Alakalı...

hocam tabi bünye meselesi ama ileryen yaşlarında hep bunun etkileri çıkar ben baya bir araştırdım bu konuyu çoğu eski motorcuda bu tip rahatsızlıklar mevcut
tabi onların zamanında bu kadar ekipmanda yoktu en büyük etkisi bu olabilir :)

geçmiş olsun kardeş aman dikkT EDELİM AKCİĞER ENFEKSİYONU VE ARDINDAN ZATÜRRE ÇOK TEHLİKELİ ÇOOOK

benim daha çok böbreklere vurdu işte :pale:

Son düzenleme:
bende bayramın 3. günü çılgınlık yapıp dul aldıktan sonra 4 derecede büyükçekmece saray büyükçekmece ( 200 km) yol yaptım. Dönüşte o kadar üşümüştüm ki eve hiç uğramadan saunaya gittim. 15 dakika kaldım terlemedim bile :) . Ama acısı sonradan çıktı hala öksürüyorum. Dul olayına dikkat etmek gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar