Gaziantep valiligi müdehalenin mevzuat disi olup olmadigina karar verebilecek makam degil . Aciklamada "karar verildi" denmiyor. Algiyla oynama !!!
Hergün rastlanan bir müdehale sekli olmadigi icin veya sosyal medyanin gazi ile konu icisleri bakanligi müfettislerine aktarilmis. Polislere bu konuda herhangi bir ceza gelecegini düsünmüyorum . Ama ola ki ceza gelirse memur arkadaslar hakli olarak müdehale etmeyecektir. Bu apacilere dokunulmazlik demektir ve bunun sonu motorcu nefretinin toplumda daha da artmasi olur.
Bizim ilk gencligimizde motosiklete binenlere serseri gözü ile bakilirdi. Daha sonra motosiklet yayginlastikca bu algi azalmisti , simdi bu elemanlarin arkasinda duran ve kendilerinin de apaci oldugundan emin oldugum tipler yüzünden motorcu = serseri imaji katlanarak artmakta ve güzel ülkemde kurallara uysak da , örnek sekilde sürsek de motora binmemiz gün gectikce daha sorunlu hale gelmekte.
Sevgilerimle
Abi bu işi yapan biri olarak söylüyorum kimin ne olduğu çok belli oluyor.
Ben seni ve bu formdan bir çok kişiyi gördüğüm de hitabım saygım çok net ve belli olur.
Ama yazan bir kaç cahil var mesela dertleri net belli.
Kaşınan tayfa.
Kaçmak ve kurallara uymamak.
Rütbeli bir emniyet mensubu bile size saygılı sevgili abi baba şeklinde konuşur gönderir.
Kimse size ters yapmaz.
Bir kaç genç arkadaşımız var en büyük örneği motoseverr muhteşem insanlar.
Kalite çok net belli oluyor.
Bura da polis sevmeyen abilerle de goy goy yapıyoruz eski anılarıyla.
Adamlar binlerce km gidiyor köfte yemek için kim zorluk çıkarıyor varsa örnek vallahi uğraşırım onlar için.
Doğuyu geçtim İstanbul'da bile kaç kere uygulama noktasın da çatışma çıktı ben bilirim .
Kimse doğru insana yanlış yapmaz örnekler vardır onlar da yanlış insandır.