Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Gaziantep valiliği , Emniyet Müdürlüğü ve bütün haber kanalları:

"Motorcu dur ihtarına uymayıp 3 km boyunca kaçış yapmış, plakasız ve kontrolsüz sürüp makas atıp toplumu tehlikeye düşürmüştür. Aynı suçtan 16 kez yakalanmıştır. Motor sürücüsü ceza almış, düşürme şekli nedeniyle de polislere iç işleri bakanlıgı inceleme başlatmıştır"

Bizim forumdaki herkes

"Tüm ülke bir olmuş adamı kötülüyor aslında 16 kez bu haltı yiyen ama bu sefer haklı olabilir masum bir insan olabilir"

Evet kardeş.

Mecliste de bu mantık ile bakan insanlar terör örgütü liderinin sloganını atıyor.
Gaziantep valiliği , Emniyet Müdürlüğü ve bütün haber kanalları müdahalenin mevzuat dışı olduğunu söylemiş bizimkiler de hala doğru diyor 🤣

Bana böyle polisler lazım.
Eleman daha önce sıradan polislere denk gelmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Müdahale yanlış.
S....rek durdurması gerekirdi.
Pozisyon müsait olmadığından severek durdurmuş.

Son düzenleme:
Gaziantep valiliği , Emniyet Müdürlüğü ve bütün haber kanalları müdahalenin mevzuat dışı olduğunu söylemiş bizimkiler de hala doğru diyor 🤣
Kaçarsan seni de durdururlar bu şekilde.
İşlem görür bir problem olmaz yani.
Sen düştüğünle kalırsın onun da başı ağrır.
Mevzuata göre yapılsa her şey motosiklet kullanamazsın!
Sanki her mevzuata uyuyor gibi konuşma.
Ne olduğun belli !

Her gün emniyet şeridi cezası yersin.
Sinyal vermeden şerit değiştirip makas cezası yersin.
Anlayabilsen daha bir çok şey anlatırım sana.

Kaçarsan seni de durdururlar bu şekilde.
İşlem görür bir problem olmaz yani.
Sen düştüğünle kalırsın onun da başı ağrır.
Mevzuata göre yapılsa her şey motosiklet kullanamazsın!

Her gün emniyet şeridi cezası yersin.
Sinyal vermeden şerit değiştirip makas cezası yersin.
Anlayabilsen daha bir çok şey anlatırım sana.
yasak olan bir şeyi anlama sorunu yaşayan insanlar var mesela senin gibi.
Bunu hoş görüyor diye istediğin gibi kullanabiliyorsun emniyet şeridini.
Ama yanlış isterse 1000 tane ceza keser sana.
Kimseyi durduk yere düşürmez.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Gaziantep valiligi müdehalenin mevzuat disi olup olmadigina karar verebilecek makam degil . Aciklamada "karar verildi" denmiyor. Algiyla oynama !!!
Hergün rastlanan bir müdehale sekli olmadigi icin veya sosyal medyanin gazi ile konu icisleri bakanligi müfettislerine aktarilmis. Polislere bu konuda herhangi bir ceza gelecegini düsünmüyorum . Ama ola ki ceza gelirse memur arkadaslar hakli olarak müdehale etmeyecektir. Bu apacilere dokunulmazlik demektir ve bunun sonu motorcu nefretinin toplumda daha da artmasi olur.

Bizim ilk gencligimizde motosiklete binenlere serseri gözü ile bakilirdi. Daha sonra motosiklet yayginlastikca bu algi azalmisti , simdi bu elemanlarin arkasinda duran ve kendilerinin de apaci oldugundan emin oldugum tipler yüzünden motorcu = serseri imaji katlanarak artmakta ve güzel ülkemde kurallara uysak da , örnek sekilde sürsek de motora binmemiz gün gectikce daha sorunlu hale gelmekte.

Sevgilerimle

Gaziantep valiligi müdehalenin mevzuat disi olup olmadigina karar verebilecek makam degil . Aciklamada "karar verildi" denmiyor. Algiyla oynama !!!
Hergün rastlanan bir müdehale sekli olmadigi icin veya sosyal medyanin gazi ile konu icisleri bakanligi müfettislerine aktarilmis. Polislere bu konuda herhangi bir ceza gelecegini düsünmüyorum . Ama ola ki ceza gelirse memur arkadaslar hakli olarak müdehale etmeyecektir. Bu apacilere dokunulmazlik demektir ve bunun sonu motorcu nefretinin toplumda daha da artmasi olur.

Bizim ilk gencligimizde motosiklete binenlere serseri gözü ile bakilirdi. Daha sonra motosiklet yayginlastikca bu algi azalmisti , simdi bu elemanlarin arkasinda duran ve kendilerinin de apaci oldugundan emin oldugum tipler yüzünden motorcu = serseri imaji katlanarak artmakta ve güzel ülkemde kurallara uysak da , örnek sekilde sürsek de motora binmemiz gün gectikce daha sorunlu hale gelmekte.

Sevgilerimle
Abi bu işi yapan biri olarak söylüyorum kimin ne olduğu çok belli oluyor.
Ben seni ve bu formdan bir çok kişiyi gördüğüm de hitabım saygım çok net ve belli olur.
Ama yazan bir kaç cahil var mesela dertleri net belli.
Kaşınan tayfa.
Kaçmak ve kurallara uymamak.
Rütbeli bir emniyet mensubu bile size saygılı sevgili abi baba şeklinde konuşur gönderir.
Kimse size ters yapmaz.
Bir kaç genç arkadaşımız var en büyük örneği motoseverr muhteşem insanlar.
Kalite çok net belli oluyor.
Bura da polis sevmeyen abilerle de goy goy yapıyoruz eski anılarıyla.
Adamlar binlerce km gidiyor köfte yemek için kim zorluk çıkarıyor varsa örnek vallahi uğraşırım onlar için.
Doğuyu geçtim İstanbul'da bile kaç kere uygulama noktasın da çatışma çıktı ben bilirim .
Kimse doğru insana yanlış yapmaz örnekler vardır onlar da yanlış insandır.

Motosikleti
D400

Benım sayfalarca konuştugum dogru yanlış değil. Adamın kaçmadıgını falan iddia ediyorlar. El birliği ile adama iftira atılıyor tarzında yorumluyorlar.

Mevzuata göre yapılan yanlış, mevzuata uygun diyenler yanılıyor.

Şahsi fikrime göre az bile, trafikte polisten kaçanın terörsistten farkı yoktur gözümde.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben seni ve bu formdan bir çok kişiyi gördüğüm de hitabım saygım çok net ve belli olur.
Kaşınan tayfa.
Rütbeli bir emniyet mensubu bile size saygılı sevgili abi baba şeklinde konuşur gönderir.
Kimse size ters yapmaz.
Adamlar binlerce km gidiyor köfte yemek için kim zorluk çıkarıyor varsa örnek vallahi uğraşırım onlar için.
Doğuyu geçtim İstanbul'da bile kaç kere uygulama noktasın da çatışma çıktı ben bilirim .
Valla bazen fazla kibar olabiliyorlar. Vakti zamaninda Eskisehir de esimle iki motor seyir halindeyken motorlu trafik ekiplerinin cevirmesine girdik. Bende hersey tamamdi ama topuklu ayakkabilarini bile cantasinda tasiyan esim ehliyetini evde unutmustu. Memur arkadaslara görevlerini yapmalarini rica ettim ama "Abi al götür bunu biz ugrasamayiz deyip" zorla geri bana kitlediler. Emniyet görevini yapmiyor kardesimmm...

Not:Motorlu ekip sivilde motorcu arkadaslarim di zaten 🤣 🤣 🤣

Valla bazen fazla kibar olabiliyorlar. Vakti zamaninda Eskisehir de esimle iki motor seyir halindeyken motorlu trafik ekiplerinin cevirmesine girdik. Bende hersey tamamdi ama topuklu ayakkabilarini bile cantasinda tasiyan esim ehliyetini evde unutmustu. Memur arkadaslara görevlerini yapmalarini rica ettim ama "Abi al götür bunu biz ugrasamayiz deyip" zorla geri bana kitlediler. Emniyet görevini yapmiyor kardesimmm...

Not:Motorlu ekip sivilde motorcu arkadaslarim di zaten 🤣 🤣 🤣
Abi zaten diyorum ya çevirdiğin adam kendini belli ediyor abi kardeş muhabbeti yapıyorsun.
Duran her şeyi tam olan adama vardır denyo memur onu zaten savunmam ama genel olarak asayiş olsun trafik olsun ve ya başka çevirme olsun kim ne belli olur bundan da yarası olan gocunur.
Normal biri geldiğin de zaten sohbetini edip teşekkür eder gönderirsin kimse zorluk çıkarmaz.
Çıkaran olursa da şikayet edilsin zaten.

Motosikleti
Motorsuz
Birisi parlak asfaltta gaz açıp motoru sardırdığında uçan tekme ile düşürebiliyor muyuz şimdi?

Birisi parlak asfaltta gaz açıp motoru sardırdığında uçan tekme ile düşürebiliyor muyuz şimdi?
,
Polisimizin ayağını böyle bir leş insan müsveddesi için kirletmek haddine mi?!
Yol kapatılır, Toma gelir, motoru ezer. Akrep gelir sürücüsünü ezer. Huzur içinde konu kapatılır. Ayıp.

Toma yetişemiyorsa da sürücü tespit edilip birinci derece akrabaları çalışma kamplarına alınmalı, ikinci derece akrabaları hafif cinsel taciz ile disipline edilmelidir. Öyle ringonun ahırı değil bu memleket. Herkes kurallara uyacak! Tüm akrabalarından ibret çıkartılmalı ki gör bakalım bir daha kimse yelteniyor mu böyle trafikte magandalığa..

Ayrıca ne demek parlak asfaltta gaz açmak? Parlak asfalt neymiş? Sen memleketimizin asfaltlarına hakaret mi ediyorsun? Hadsiz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kaşınan tayfa.
Kimse size ters yapmaz.
Yaa şimdi sen böyle diyorsun, bir de Osman abi var emekli polis, siz ikinizden başka iyi polis denk gelmedi bana.
Kesin duymuşsundur, bir zamanlar Beyoğlunda meşhur "hortum süleyman" lakaplı bir amir vardı, hah işte gözümdeki polis imajı bu. malesef çok azınlıksınız.
Haa, trafikte çevirmede hep kibar polis memurlarına denk geldim, ama benim demek istediklerim trafik polisleri değil anlamışsındır ne demek istediğimi.
Bundan sonra ACAB diye yazarken yanına parantez içinde Birkan hariç yazıyorum farzet.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başından beri söylüyoruz müdahale hatalı diye...
Konuyu allandırıp pullandıranlar var haala...
Buraya video koyulmuş onu yorumluyoruz..

Motosikleti
,
Polisimizin ayağını böyle bir leş insan müsveddesi için kirletmek haddine mi?!
Yol kapatılır, Toma gelir, motoru ezer. Akrep gelir sürücüsünü ezer. Huzur içinde konu kapatılır. Ayıp.

Toma yetişemiyorsa da sürücü tespit edilip birinci derece akrabaları çalışma kamplarına alınmalı, ikinci derece akrabaları hafif cinsel taciz ile disipline edilmelidir. Öyle ringonun ahırı değil bu memleket. Herkes kurallara uyacak! Tüm akrabalarından ibret çıkartılmalı ki gör bakalım bir daha kimse yelteniyor mu böyle trafikte magandalığa..

Ayrıca ne demek parlak asfaltta gaz açmak? Parlak asfalt neymiş? Sen memleketimizin asfaltlarına hakaret mi ediyorsun? Hadsiz.
Bana toma ya da Akrep değil Ejder diyorlar galiba o tank gibi olan zırhlı özel harekat arası çarpmıştı. Şansıma yanyana çarpıştık da yalızca köprücük kemiği kırığıyla atlatmıştım o kazayı. Beni ambulansla götürürken rapor yazmışlar, emniyet şeridinde sürüyordu demişler, oysa en sağ şeritteydim, nasıl olsa kaskom var bunlarla uğraşacak da halim yok deyip rapora itiraz etmemiştim. Herhalde o aracın ne kadar çizik yamuk yeri varsa benim sigortadan karşılayıp tamir ettirmişlerdir.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu kadar devletimizi seven üyelerimize üstteki hız sırını toleransının kalkmasına yorum yapmasını yasaklıyorum

Motosikleti
K 1600 GTL
o izlediğimiz videonun 6 ay öncesi var arkadaşlar onu bildikleri için ona göre yorum yapıyorlar:cool:

Bana toma ya da Akrep değil Ejder diyorlar galiba o tank gibi olan zırhlı özel harekat arası çarpmıştı. Şansıma yanyana çarpıştık da yalızca köprücük kemiği kırığıyla atlatmıştım o kazayı. Beni ambulansla götürürken rapor yazmışlar, emniyet şeridinde sürüyordu demişler, oysa en sağ şeritteydim, nasıl olsa kaskom var bunlarla uğraşacak da halim yok deyip rapora itiraz etmemiştim. Herhalde o aracın ne kadar çizik yamuk yeri varsa benim sigortadan karşılayıp tamir ettirmişlerdir.

Devletin malına zarar vermişsin, bir de pişkin pişkin anlatıyorsun burada. Edep yahu!
Polisimiz niye sana durduk yere çarpsın? Çarpmaz. İftiradan seni de içeri almaları lazım.

Yaa şimdi sen böyle diyorsun, bir de Osman abi var emekli polis, siz ikinizden başka iyi polis denk gelmedi bana.
Kesin duymuşsundur, bir zamanlar Beyoğlunda meşhur "hortum süleyman" lakaplı bir amir vardı, hah işte gözümdeki polis imajı bu. malesef çok azınlıksınız.
Haa, trafikte çevirmede hep kibar polis memurlarına denk geldim, ama benim demek istediklerim trafik polisleri değil anlamışsındır ne demek istediğimi.
Bundan sonra ACAB diye yazarken yanına parantez içinde Birkan hariç yazıyorum farzet.
Abi yaz eleştir beraber eleştirelim dert o değil :)
Haklı iyi yapmış kötü yapmış değil mevzu.
Beni de eleştir kimse kusursuz değil .
Başına geleni şimdi okudum tamamen saçma bende harekatçıyım.
O zırha zaten bir şey olmaz başlarında ki dangalak yazdırmıştır aman başım ağrımasın diye.
Var bizim gibiler de kardeşimiz abimiz babamız görerek davranıyoruz.
4 yıl okuduk 5 6 ay değil.
Çoğu zaman hak veriyorum zaten farkındaysan yargılarınıza.

Devletin malına zarar vermişsin, bir de pişkin pişkin anlatıyorsun burada. Edep yahu!
Polisimiz niye sana durduk yere çarpsın? Çarpmaz. İftiradan seni de içeri almaları lazım.
Bu abi mesela nefret ediyor.
Kin öfke muhteşem.
Sorgulamadım vardır bir yaşamışlığı haklılığı.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

Kin öfke muhteşem.
Kişilerden bağımsız / tamamen genel yazıyorum; bazı insanlar "devlet" kavramını sevmezler. Anarşizm diye bir siyasî görüş / duruş var, o görüşe / duruşa bir miktar sempati duyuyor olabilirler. Bizde anarşizm deyince terörizm falan gibi bir şey anlaşılıyor, tamamen bilgisizlik ve yanlış algı. Anarşizm nedir bir araştırırsanız (yaklaşıma katılmasanız hatta tamamen ters kampta duruyor olsanız bile en azından) sebebini anlarsınız.

🏴

Motosikleti
Kin öfke muhteşem.
Bu arkadaşın ne nefreti varsa bende daha fazlası vardır ama benim derdim bireylerle değil kurum olarak nefretim var, bu da yalnızca bu ülkedeki değil bütün dünya çapında geçerli. Benim ki "sınıf nefreti" tarzında yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar