Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Motosikleti
Mondial Grumble
Bariz polisi savunuyorsun.
hakkındır savun tabi ama sonra da lafının arkasında dur. Polis sevici diye damgalayıp dışlamıyorlar insanları.

Psikolog değilim ama yere devirdiği motorcuyu kaldırmadan belgelerini çıkar diyenin sosyopat yada psikopat teshişi olduğundan şüpheleniyorum.
Savunduğum bir taraf yok ki, durumdan duruma değişiyor düşüncem. Maalesef polis sevici de değilim cahil cühela keriz memur çok. He videoda da adamın düşmesini gördüm devamını izlemedim polis öyle yapıyorsa yanlış kancıklık bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben polisten kaçmam ama şu denyonun bana denk gelip beni çarparak durduracağını bilsem kaçar yerden kalkar kalkmaz döve döve öldürürüm bakalım bir daha hangi vatandaşı o şekilde durdurup bir de pişkin pişkin davranabiliyor.

Şu mahlukatı savunan insanlar da cabası ben sadece "memur" hakkında yorum yapayım.
İşte kendinize yapılsa tabiki sinirlenirsiniz çünkü maganda değilsiniz. Ki o işler öyle değil magandalık yaptıktan sonra polisi dövün bakalım :ROFLMAO: bize de forumda anlatırsınız sonra. Eğer bu motor ile önceden azılı bir şekilde magandalık yapıldıysa motor mimlendiyse ki adam önceden ne kadar ceza yemiş belli motorun belirlenmiş olduğu, polisin de egzozlu ve plakasız gördüğünde vurması normal. Sonra pişkin pişkin davranması da kancıklık o ayrı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza
Adam plakayı kapatmış, makas atıyor ve egzos kurallara uygun değil. Polisten de kaçıyor. Burası motosiklet forumu diye motosiklete binen her türlü dallamayı savunmak zorunda hissetmeyin kendinizi...

El arttırıyorum kanunların değiştirilip dur ihtarına uymayan herkesi vur emri gelmeli.

O elinde bıçaklı şahsa müdahaleye edemeyen ezik polis tanımı yapan ılıklara söyleyin o rezil görüntülerin sebebi de mevcut kanunlar. Yetki vermeden silah verilmesi de size durup bunları teker teker anlatacak sabrım yok. Hele hele babasından harçlık alan, üniversitede minik koministlik oyunu oynayan bebelere hiç laf anlatamam. Hayat tokatlaya tokatlaya öğretecek. Kendinize biraz zaman tanıyın.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Güvenliği sağladıkları için polis memuru arkadaşların ellerine sağlık diyorum öncelikle.

Bakın ihtarı duymayabiliriz, interkom veya kulak tıkacı kullanıyoruz. Olabilir. Video'da da yol ayrılmış, sağ şerite geçirmişler herkesi. Muhtemelen o sapak öncesinde birkaç duba ile daraltma ve el kol ihtarında bulunan bir polis memuru vardı. Bunca aksiyona girildiğine göre kasıtlı olarak girmemiş, sonrasında tekrar o bölgeye bakıyor zaten arkadaş.

Şimdi buradaki durumu bir çözelim; Plakamız eksik, ehliyetimiz yetersiz, egzozumuz dağlara taşlara ateş ediyor, hakikatten trafikte apaçi makaslar. Bir de geçmişi olan bir motosiklet sürücüsü var elde.

Bize aynı durum yapılıyor olsa yanımıza camı açık polis gelse direk göz teması kurarız, konuşmaya çalışırız. Hatta anons sistemiyle "Sağa çek!" diye bağırılır. Bu arkadaş, doğrudan kaçınmaya çalışıyor. Hatta ellerine dikkat ederseniz, "Kaçabilir miyim, yetişir mi" diye bir gaz açma tepkisi bekliyoruz, frenleme değil. Kafa hala yasadışı harekette.

Çoluk çocuk değiliz arkadaşlar. Bu arkadaş net olarak ismi çıkmış bir trafik magandası. Kamerası olması onu haklı çıkarmaz. Daha yeni bir kardeşimizi toprağa verdik, onun da kamerası vardı. Ceza yemesinin mantığını anlamadığı için ne yazık ki ailesine acı ve keder bıraktı... Polis arkadaşlar, bir başka trajedi yaşanmasın diye bunca kontrolü sağlıyor. Bu işin temel mantığı bu.

Ümidim o ki; Gaziantep'teki bu arkadaş, izlediğimiz şu kullanım tarzına tövbe eder, çevresini ve hareketlerini değiştirir ve toplumda yer edinebileceği şekilde davranmaya niyetlenir. Ben, başkasının gerizekalılığı yüzünden yaralanmak, ölmek veya yakınlarımın zarar görmesini istemiyorum.

Motosikleti
CB750A
Sapık, hasta diye yaftalama da geldi.
Verilen örnekteki denkliği göremiyor musun?

Kötüye kötü diyemiyorsunuz. hep bir ama geliyor. hep bir laf ebeliği.
bir sonraki seviyesi kadına sarkıntı olanlar. Bir sonraki küçük çocuklarla rızası vardı diyenler.
Evet size de bakınca bu insanları görüyorum. kötüyü savunan da kötüdür.

bir sonraki seviyesi kadına sarkıntı olanlar. Bir sonraki küçük çocuklarla rızası vardı diyenler.
Yaftalama yok direkt hasta diyorum.
Şu konudan kısa etek giyen kadına geliyorsan normal değilsin.
Bir düşün.!

Motosikleti
Plakası kapalı diye vurmanın nesi normal?
O zaman kısa etek giyiyor diye kadınları elleyelim. Hırsızlık yapmış herkesin malını yağmalayalım.
Sözlerimi anlayamıyorsan elleme, cımbızlama öncelikle.

Neler neler yazdım yazdım sildim. Senin gibi at gözlüğüyle bakanlarla kendimi yoramam. Aynen, git elle sağı solu, alsın seni bir akıllandırsınlar.

Motosikleti
Mondial Grumble
ARKADAŞ hasta mısınız ?
Kısa eteğe nasıl getiriyorsunuz konuyu ?
Sapık mısınız dostum siz ?
gidip tedavi olun ciddi söylüyorum bu da bir hastalık !!

Konu bitti sıra toplumsal felseyefe geldi. Saçmalamayın adam düzgün sayılabilir örnek vermiş sapık mapık demişsiniz. Saçmalamayın, polis azılı magandaya vurmuş doğru diyen yani polise kötü demeyen adama da kadına sarkıntılık felan filan ne alaka? Bir de siz bizde böyle insanlar görüyorsanız ne yapalım yani bizlik bir problem yok sallayan sizsiniz sonuçta. Felsefe yapıyoruz sanki kötüyü savunan kötüymüş o zaman magandayı savunuyorsan maganda mısın

Yaftalama yok direkt hasta diyorum.
Şu konudan kısa etek giyen kadına geliyorsan normal değilsin.
Bir düşün.!
Bu arada harbiden bu konuda kadına çocuğa gelinmesi aşırı saçma ama sapık hastalık tedavi vs demek yine de doğru değil bence.

Konu bitti sıra toplumsal felseyefe geldi. Saçmalamayın adam düzgün sayılabilir örnek vermiş sapık mapık demişsiniz. Saçmalamayın, polis azılı magandaya vurmuş doğru diyen yani polise kötü demeyen adama da kadına sarkıntılık felan filan ne alaka? Bir de siz bizde böyle insanlar görüyorsanız ne yapalım yani bizlik bir problem yok sallayan sizsiniz sonuçta. Felsefe yapıyoruz sanki kötüyü savunan kötüymüş o zaman magandayı savunuyorsan maganda mısın

Bu arada harbiden bu konuda kadına çocuğa gelinmesi aşırı saçma ama sapık hastalık tedavi vs demek yine de doğru değil bence.
Şu konu da kadına ve eteğe nasıl geliyor konu ?
Felsefe yok normal bir soru .
Kadın ellemek diye örnek olmaz hepinizin anası karısı vardır diye düşünüyorum..
Bir şeyi savunurken mantıkla yapmamız lazım.
Neyi savunduğunu anlamadım zaten.

Motosikleti
Hocam, bu arkadaş medyaya birşey yansımadıkça polis memuru arkadaşlar çalışmıyor, keyfi olarakta ceza yazıyor sanıyor kuvvetle muhtemel. 99'u engellersin, 1'i kaçarsa adın çıkar ya, bunun farkında değil. Rage-bait denilen, eski tabirle "sidik yarışı" yapıyor kendince. Yorma kendini. Ciddi diyorum, neler neler yazdım sildim. Farkettim ki bu arkadaşın problemleri var, özel bir arkadaşımız. Empati, geniş bakış açısı yapamıyor. İyi telkinlerle rahat bırakmayı öneriyorum. Selametler.

Motosikleti
Mondial Grumble
Doğru haklısınız

Hocam, bu arkadaş medyaya birşey yansımadıkça polis memuru arkadaşlar çalışmıyor, keyfi olarakta ceza yazıyor sanıyor kuvvetle muhtemel. 99'u engellersin, 1'i kaçarsa adın çıkar ya, bunun farkında değil. Rage-bait denilen, eski tabirle "sidik yarışı" yapıyor kendince. Yorma kendini. Ciddi diyorum, neler neler yazdım sildim. Farkettim ki bu arkadaşın problemleri var, özel bir arkadaşımız. Empati, geniş bakış açısı yapamıyor. İyi telkinlerle rahat bırakmayı öneriyorum. Selametler.
Polise kız eleştir küfür et hep beraber eleştirelim.
Ama kısa etek giyen kadını elleyelim demek sapıklık.
Hem de ağır sapıklık böyle bir örnek yok.
Nasıl insanlarla kadınlarımız aynı yerde yaşıyor yazık vallahi.
Şu konudan bile kadın ellemeye getiren insanlarla yaşıyoruz .
Şimdi bizi art niyetli çıkarır bak gör.

Motosikleti
CB750A
Konuda yürütülen mantığın ilerisi bu dediklerime çıkıyor.
"gürültü yapıyor. daha önce ceza almış. o yüzden hak etmiş" ile
"kısa giyinmiş. taksime çıkmış. kendi kaşınmış." arasında çok bir fark yok.

Yaftalamalar devam ediyor.
Uzun uzun bir şeyler yazıp yazıp silmedim. sadece düşük iqlu insanların farazi durumları idrak edemediğini okudğum yazı aklıma geldi.

Motosikleti
K 1600 GTL
Uzun video yu da izledim adamın kaçtığı filan yok, velevki kaçtı bu şekilde durdurulur mu? Ve burda hala bunu savunan insanları görmekte hayret verici. Yapılan yorumlar dehşet gerçekten bize medeniyet fersah fersah uzak.

Motosikleti
Uzun video yu da izledim adamın kaçtığı filan yok, velevki kaçtı bu şekilde durdurulur mu? Ve burda hala bunu savunan insanları görmekte hayret verici. Yapılan yorumlar dehşet gerçekten bize medeniyet fersah fersah uzak.
Medeniyet; Plakasız gezmekse, uygun olmayan ehliyetle gezmekse(motosiklet ehliyetiniz yoksa motosiklet kullanırsanız aynı madde uygulanır), yaptığınız eylemin sorumluluğunu almaya uygun olmadığınız halde yine de yapmaksa bence bir sözlüğe bakın derim. Sonra hayret etmeye devam edersiniz.

Motosikleti
K 1600 GTL
Medeniyet; Plakasız gezmekse, uygun olmayan ehliyetle gezmekse(motosiklet ehliyetiniz yoksa motosiklet kullanırsanız aynı madde uygulanır), yaptığınız eylemin sorumluluğunu almaya uygun olmadığınız halde yine de yapmaksa bence bir sözlüğe bakın derim. Sonra hayret etmeye devam edersiniz.
Bahsettiğin suçların kanunda cezası belli ve o cezaların içinde polisin bu şekilde motosikletlileri düşürerek durdurması yok. Polisin yaptığı saçma sapan bir davranış bunun nesini anlamak istemiyorsunuz enteresan gerçekten. Ortadoğu coğrafyası işlemiş genlere yapacak bir şey yok....

Motosikleti
Bahsettiğin suçların kanunda cezası belli ve o cezaların içinde polisin bu şekilde motosikletlileri düşürerek durdurması yok. Polisin yaptığı saçma sapan bir davranış bunun nesini anlamak istemiyorsunuz enteresan gerçekten. Ortadoğu coğrafyası işlemiş genlere yapacak bir şey yok....

Al oku. Ne var ne yok işkembeden atma. Madde 16 Zor Kullanma, Arama esasları. "Medeniyet" e bakmayı da unutma.

Motosikleti
K 1600 GTL
XXXXXX - Motosiklet sürücüsüne, dur ihtarına uymamak, yetersiz ehliyetle araç kullanmak, plaka kapatma ve abartılı egzoz kullanmak gibi çeşitli trafik ihlallerinden işlem yapıldı.

Olay sonrası yapılan incelemede, aynı sürücünün daha önce de benzer ihlaller nedeniyle 12 kez durdurulduğu ve hakkında 16 trafik cezası bulunduğu ortaya çıktı. - XXXXXXXX

Bu adam benzer ihlaller nedeniyle 12 kez durdurulduğu ve hakkında 16 kez işlem yapıldığı halde hala zart zart motosiklet kullanabiliyorsa sistemde bir yanlışlık var.

Burada esas sorgulanması gereken sistem. Suçlu buna hala motosiklet kullandıran.

Polisin sireni açıktı, kapalıydı, çarptı çarpmadı bunlar tali konular.

Not: Anladığım kadarı ile polis çaktırmadan yanaşıp çarpmış, motosikletlinin kaçıyormuş gibi bir görüntüsü yok ama magandalığın da dibine vuruyor onu da belirtmek lazım.
Burada polisi savunacak değilim, bence yanlış yapmış böyle yaptıysa tabi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar